KOLAŠINCI "NOVI MOJKOVČANI": Demokratska Crna Gora optužuje DPS pred lokalne izbore u Mojkovcu (FOTO)

M. S.

02. 12. 2021. u 22:51

DA je kriminogeni DPS organizacija nesposobna i nevoljna za bilo kakvu transformaciju u politički subjekt koji bi se bavio politikom na zakonit i demokratski način to odavno zna svako u Crnoj Gori.

КОЛАШИНЦИ НОВИ МОЈКОВЧАНИ: Демократска Црна Гора оптужује ДПС пред локалне изборе у Мојковцу (ФОТО)

Foto: Demokrate

U prilog tome ovih dana govore i njihove predizborne aktivnosti u Mojkovcu gde su za glasanje masovno angažovani takozvani "novi Mojkovčani", koji bi, prema nameri DPS-a, trebalo ovu kvazipartiju da spasu ubedljivog izbornog poraza.

Ovo je u četvrtak veče saopštila Demokratska Crna Gora, pred nedeljne lokalne izbore u Mojkovcu, uz tvrdnju da "od tih, već čuvenih "novih Mojkovčana" - koji bi dakle Mojkovac trebalo da spase volje Mojkovčana - mnogi su poznati aktivisti ili sinovi kolašinskih funkcionera DPS-a koji žive i rade u Kolašinu, što odlično znaju svi Kolašinci i Mojkovčani, a ima i lica sa kriminalnom prošlošću a i sadasnjoscu".

- Među poznatijim "novim Mojkovčanima" su recimo Braunović Mihailo, Toković Almir, Drljević Milan i Toković Šefko. Ovim "Mojkovčanima" osim što su istaknuti dugogodišnji aktivisti DPS-a zajedničko je još što su - Kolašinci! Kolašinci na privremenom glasanju u Mojkovcu. Poslodavac – zna se! - tvrde Demokrate.

Demokrate su podelile fotografije na kojima se vide Kolašinci Almir i Šefko Tokovićo, kao i Milan Drljević, koji su sada "novi Mojkovčani" o čemu svedoči i priložena fotografija stranice biračkog spiska.

- Ovakvi primeri koje Crna Gora živi i prepoznaje svakodnevno su ujedno i najbolja poruka svim onima koji danas usled zaglušujuće medijske halabuke i politikantske graje koja za cilj ima ispiranje mozga lako zaboravljaju da od organizacije koja decenijama izigrava izbornu volju građana, krade izbore, pritiska, ucenjuje, koja je devastirala državu i privredu teško da iko dobronameran bilo šta drugo i može očekivati. Ovo je jednostavno sistem vrednosti, nepropravljivi, decenijama uvežbavani način delovanja DPS-a i to je neporeciva činjenica s kojom se može suočiti na samo jedan način: ubedljivom izbornom pobedom koja oslikava volju slobodnih građana, kažu Demokrate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)