GDE JE "ULOŽENA" MILIJARDA EVRA?! SNP Crne Gore, nakon poslednjih podataka o socijalnom stanju građana na severu države

M. S.

25. 11. 2021. u 07:39

PODATAK da je u čak 16 crnogorskih opština broj penzionera veći od broja zaposlenih, u osam opština nezaposleni su brojniji od zaposlenih, dok u tri opštine ima više korisnika socijalne pomoći nego radnika, najbolje govori kakav je rezultat tridesetogodišnje vladavine DPS i njenih satelita, saopšteno je iz SNP Crne Gore, dela vladajuće koalicije u državi.

ГДЕ ЈЕ УЛОЖЕНА МИЛИЈАРДА ЕВРА?! СНП Црне Горе, након последњих података о социјалном стању грађана на северу државе

Marković je sever nazvao velikim gradilištem / Foto S. Matić

Oni ističu da ovako izgleda "ravnomeran" regionalni razvoj po meri DPS.

- Ovde je neophodno podsetiti na "čuvenu" izjavu bivšeg premijera Duška Markovića iz jula 2019. da je u severni region uloženo milijardu evra i da je sever veliko gradilište Crne Gore. Postavljamo pitanje gde su ti veliki projekti i neverovatne investicije i kako se desilo da kvalitet života građana severa nije nimalo poboljšan? Prema dostupnim podacima, jedino je rastao broj nezaposlenih i korisnika socijalne pomoći, dok nije učinjeno gotovo ništa kako bi se pospešilo zapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta. kažu iz SNP.

-Razvoj severa mora biti jedan od prioriteta svake vlasti, kako bi se ljudima koji žive na ovom području konačno omogućio dostojanstven i pristojan život. Prvi preduslov za to je izgradnja saobraćajne, energetske i druge infrastrukture bez koje nema razvoja, napretka i boljeg standarda za naše građane na severu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!