IZ RAFALA 20 HITACA: Dva dana posle pucnjave u Beranama uhapšen Miomir Đukić

M. S.

22. 11. 2021. u 07:39

POSLE pucnjave u Beranama u kojoj su teško ranjeni Kenan Sujković (27) i Mirza Kastrat (24), policija je uhapsila Miomira Đukića (32) iz Berana, koji se sumnjiči da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

ИЗ РАФАЛА 20 ХИТАЦА: Два дана после пуцњаве у Беранама ухапшен Миомир Ђукић

Izrešetani "pasat" / Foto Uprava policije

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija policija traga za Markom Zekićem (30) iz Berana.

U automobilu marke "pasat", koji je u četvrtak izrešetan rafalom iz automatske puške, pored teže ranjenih Sujkovića i Kastrata, nalazio se i brat Sujkovića I. S. (24), koji je lakše povređen.

- Ispaljeno je oko 20 projektila iz automatske puške nepoznate marke i kalibra u pravcu vozila gde su bila oštećena lica K. S. (27), I. S. (24) i M. K. (24). Policija je preduzela intenzivne operativno-istražne mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog događaja u saradnji sa tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju i u veoma kratkom roku identifikovala izvršioce i rasvetlila krivično delo - kažu iz policije.

Poslednja pucnjava u Beranama je još jedan čin okršaja dve zavađene grupe mladića, od kojih su većina bezbednosno interesantna lica. Đukić je zbog ranijih nesuglasica 21. oktobra 2017. pod automobil Sujkovića, koji je bio parkiran u ulici Miljana Vukovića, nedaleko od centra grada postavio eksplozivnu napravu velike razorne moći. Mina je otkrivena, a uklonili su je pripadnici antiterorističke jedinice policije.Zbog toga je u Višem sudu u Bijelom Polju osuđen na tri i po godine zatvora, a ovih dana je trebalo da ode na izdržavanje kazne.

POTRAGA ZA ZEKIĆEM

ZEKIĆ, za kojim policija traga, osuđen je na četiri i po godine zatvora zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju u prekoračenju nužne odbrane u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je 4. septembra 2010, posle svađe, hicem u glavu ubio sugrađanina Jasmina Šuntića (19), nakon čega je pobegao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)