CRNA GORA ČEKA ISTINU: Milan Knežević tražiti skidanje oznake tajnosti sa Izveštaja o događajima na Cetinju

Tanjug

12. 10. 2021. u 20:23

JEDAN od lidera Demokratskog fronta i predsednik parlamentarnog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević saopštio je danas da će tražiti skidanje oznake tajnosti sa Izveštaja o događajima na Cetinju uoči i na dan ustoličenja mitropolita crnogorsko primorskog Joanikija, 4. i 5. septembra.

ЦРНА ГОРА ЧЕКА ИСТИНУ: Милан Кнежевић тражити скидање ознаке тајности са Извештаја о догађајима на Цетињу

Foto: Printskrin

Milan Knežević je naveo da će tražiti skidanje oznake tajnost sa tog dokumenta, jer, kako je saopštio, „narod Crne Gore treba da zna“.

U poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici njegove Demokratske narodne partije, Knežević je saopštio i da će tražiti da taj izveštaj bude dostavljen skupštinskom Odboru za bezbednost i odbranu.

Izveštaj posebno formirane komisije za utvrđivanje činjenica tokom nereda na Cetinju dostavljen je juče vladinom Birou za bezbednost, kojim rukovodi potpredsednik i lider URA Dritan Abazović.

Biro za operativnu koordinaciju (BOK) saopštio je da se upoznao sa Izveštajem o rezultatima postupanja sektora bezbednosti tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Sednici je prisustvovao i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović.

Zaključke o Izveštaju će, kažu, doneti na narednoj sednici, nakon što dodatno sagledaju prikupljeni materijal.

Nije navedeno kada će biti održana naredna sednica.

Dodali su da će se deo zaključaka o Izveštaju odnosi i na ulogu i postupanje Tužilaštva, pre, u toku i nakon događaja na Cetinju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!