DPS SADA OTIMA I OD DECE IZ VRTIĆA: Skandal u Pljevljima - inventar ustupljen deci uzeli natrag!

M. S.

06. 10. 2021. u 00:30

OSTACI politički potopljene DPS vlasti u Pljevljima nastavljaju sa nerazumnim potezima, čak i do mere otimanja od dece Pljevalja.

ДПС САДА ОТИМА И ОД ДЕЦЕ ИЗ ВРТИЋА: Скандал у Пљевљима - инвентар уступљен деци узели натраг!

Foto M. Drobnjak

Javnost je zaprepašćena skandaloznom odlukom lokalne uprave da se iz dečjeg vrtića otmu dečje viljuške, noževi i drugi pribor, kao i kuhinjska oprema. Umesto da lokalna uprava pomaže najmlađim sugrađanima i ustanovama koje se brinu o njima, ona poseže za oduzimanjem kuhinjske opreme i pribora za ručavanje, tvrde iz Demokratske Crne Gore.

Iz ove partije pitaju DPS da li je moguće da su sav inventar iz vrtića, koji je bio ustupljen na korišćenje i koji je bio potreban najmlađima, uzeli natrag?

- Kome u lokalnoj samoupravi trebaju viljuške i kašike, kome treba polovna mašina za pranje posuđa, koju su koristili u vrtiću? Malo vam je što ste pojeli, uništili i oteli od usta naroda, sada hoćete i od dece. Da li je moguće da ste toliko nerazumni, da nemate ni grama osećaja - o talentu da i ne govorimo! - za javno delovanje, da ste nakon pokušaja otimanja svetinja sad spali na to da otimate inventar iz vrtića?! Jasno je da se mora nadomestiti izgubljena dobit vašeg šefa iz ofšor kompanija, ali nismo očekivali da ćete to pokušati preko leđa najmlađih i najugroženijih u ovom gradu - kažu Demokrate, koje spočitavaju DPS-u uništavanje preduzeća.

- Krenuli sa otimanjem crkava i manastira, džamije ste pretvorili u naplatne punktove, a sad ste krenuli da otimate i od budućnosti grada, od onih najmlađih. E, to vam, gospodo, nećemo dozvoliti. Umesto da razmišljate o njihovoj budućnosti, vi nastavljate po starom receptu vašeg šefa. Očigledno je da nemate ni trunke dostojanstva. Zamislite li se ponekad i zapitate li se u šta ste se ovo pretvorili - pitanje je Demokrata Đukanovićevoj DPS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna