POVREĐEN DOK JE POPRAVLJAO LOKOMOTIVU: Incident u blizini železničke stanice u Baru

B. DABIĆ

05. 10. 2021. u 21:16

U BLIZINI Železničke stanice u Baru povređen je u utorak D.K. dok je popravljao manevarsku lokomotivu.

ПОВРЕЂЕН ДОК ЈЕ ПОПРАВЉАО ЛОКОМОТИВУ: Инцидент у близини железничке станице у Бару

Foto: B. Dabić

Incident se dogodio kod ulaznih skretnica. Kako je čovek povređen ostaje upitno, a ono što je najvažnije da je prošao sa lakim telesnim povredama.

Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije saopšteno je da je službenik Železničke stanice u Baru lakše povređen u incidentu kada je došlo do sudara lokomotive i vagona koji ne služe za prevoz putnika

- Službenik je povređen dok je vršio popravku na stanici na kojoj u tom trenutku nije bilo putničkih vozova, rečeno je iz OKC-a.

Međutim, PR Železničkog prevoza Crne Gore Jovana Jovanović novinarima je rekla da se radnik Železnice nalazio kod lokomotive kada je došlo do kontakta sa elektromotornim putničkim vozom. Nakon incidenta radnik je prevezen u Opštu bolnicu Bar.

- Pacijent ima povrede na bradi koje su ušivene. Nakon ostale dijagnostike upućen je na kućno lečenje - kazao je direktor Opšte bolnice Bar dr Igor Karišik.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva su potvrdili da se dogodio incident u blizini Železničke stanice Bar, u kome je D.K. zadobio povrede na radu. Radnik Željeznice se nalazio kod lokomotive kada je došlo do kontakta sa elektro motornim putničkim vozom koji saobraća na relaciji Bar – Podgorica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić