PROBLEMI SVE VEĆI: Crna Gora izložena velikim rizicima, Medojević otkrio o čemu se radi

Novosti online

27. 09. 2021. u 15:36

LIDER Pokreta za promjene Nebojša Medojević smatra da su Crnoj Gori neophodne radikalne reforme u bezbednosnom sektoru.

ПРОБЛЕМИ СВЕ ВЕЋИ: Црна Гора изложена великим ризицима, Медојевић открио о чему се ради

Foto: Printskrin

- Još jednom upozoravam Krivu Vladu da ne ulazi u avanturističke kombinacije sa raznim promoterima i posrednicima globalne duboke države koji, za ogromni novac, sada prebacuju svoje agente, specijalce i saradnike iz propale misije u Avganistanu. Đukanovićev režim je već udomio u Crnoj Gori veliki broj belosvetskih špijuna, agenata, tajkuna, kriminalaca, perača para, prevaranata, terorista, učesnika specijalnih crnih operacija obaveštajnih službi, švercera oružja, narkobosova, ratnih zločinaca, trafikanata ljudi, pripadnika italijanske mafije, kineskih trijada, organizatora nelegalnih klađenja… - tvrdi Nebojša Medojević.

Prema rečima Medojevića, ulazak u projekte agenata globalne duboke države o prebacivanju njihovih ljudi, bez bezbednosne provere, preko teritorije Crne Gore je ozbiljan bezbednosni rizik i Vlada to treba da odbaci.

 - Upozorovao sam više puta o pogubnoj politici prihvatanja bezbendosno problematičnih stranih državljana. Šta će turskim državljanima u Crnoj Gori duge cevi, automatske puške, lažne dozvole za nošenje oružja. Šta je njihova namera sa tim naoružanjem u Crnoj Gori. Svaka ozbiljna obaveštajna služba bi registrovala ovakve pojave kao pokušaje osnivanja i delovanja stranih kriminalnih i terorističkih grupa. Samo naše službe ćute i nastavljaju da tolerišu delovanje bezbednosno rizičnih agenata stranih službi u Crnoj Gori - navodi Medojević.

Napomenuo je da su Crnoj Gori neophodne radikalne reforme u bezbednosnom sektoru, a to, kako dodaje, ova Vlada, očigledno nije sposobna niti spremna da isporuči.

 - Zato su promene u Vladi nužne i neophodne jer se problemi o rizici usložnjavaju i uvećavaju, a ne postoji adekvatan odgovor države - zaključio je on na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri