MILO ĐUKANOVIĆ PONIŽEN U NJUJORKU! Medojević otkrio o čemu se radi: Ni da mu mahne u prolazu - kraj!

Novosti online

26. 09. 2021. u 16:48

PORED podrške Krive Vlade i enormnog napora lobista, koji su imali neograničena finansijska sredstva na raspolaganju, Đukanović nije uspeo da zakaže sastanak sa predsednikom SAD-a. Čak ni da se slika. Ni da mu mahne u prolazu, saopštio je predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПОНИЖЕН У ЊУЈОРКУ! Медојевић открио о чему се ради: Ни да му махне у пролазу - крај!

Foto arhiva

Kako je istakao, Đukanović i njegov višedecenijski posrednik za odnose sa Rusijom i ruskim oligarsima, diplomatama, bezbednosnim službama Milan Roćen, nije pomogao.

– Đukanović se, izgleda, teško miri da je postao suvišan teret za zapad. Neverovatno je, da posle toliko godina vlasti, nije shvatio intervju bivšeg Ambasadora SAD Vilijama Montgomerija, namerno dat u tačno izabranom trenutku i u izabranom mediju. Đukanović je bio (sa naglaskom na prošlo vreme) saveznik administracije SAD krajem 90-ih, kada je moć globalne duboke države bila na vrhuncu i kad su SAD bile jedina i neprikosnovena globalna sila. To je i vrhunac geostrateške politike globalne duboke države koju je odmah posle kraja drugog svetskog kreirao čuveno Veće za inostrane odnose, pod kontrolom i finansiranjem Rokfelera i drugih “bogova novca” – naveo je on.

Prema njegovim rečima, Milo Đukanović je bio najbolji eksponent nacisticke politike na Balkanu od 1998 do 2020. Sve mu je bilo dopušteno.

– Pljačkanje sopstvene države, šverc cigareta i kokaina, krađe na izborima, pretvaranje Crne Gore u sigurnu kuću za najveće svetske kriminalce i bjegunce od pravde, pranje novca, šverc oružja za ISIS, transakcije sa terorističkim organizacijama, srastanje sa ruskom mafijom, oligarsima i obaveštajnim službama, progon Demokratskog Fronta… - dodao je on.

Nebojša Medojević tvrdi da se svet drastično menja.

– Predsednički mandat Donalda Trampa osvetljava ulogu duboke države i izlaže njihove interese, uticaje, aktere na svetlo dana. To ih čini smrtno ranjivim. Njihovo delovanje mora biti tajno. U mraku. Oni povlače konce a njihove lutke marionete plešu po vladama sveta, centralnim bankama i multirateralnim organizacijama – dodao je on.

On smatra da je Tramp odigrao istorijsku ulogu i artikulisao otpor slobodnog čovečanstva protiv globalne duboke države.

– Korišćenjem svih sredstava, korupcijom, kriminalom, terorizmom, biološkim ratom i pandemijom, globalna duboka država je bila primorana na neviđenu krađu izbora i narodne volje u SAD-u i Tramp je onemogućen da nastavi drugi mandat. Ali duh iz boce je pušten i više ga niko ne moze vratiti. Duboka država je na aparatima. Svet prepoznaje prevaru i biološki rat sa plandemijom. Svi upiru prstom u globalnu duboku državu – šačicu moćnika koji žele da vladaju svijom – naglašava on i dodaje:

- I što više pokušava postaje sve smešniji i tužniji. Njegove pristalice koje su bile uz njega dok je imao vlast ga masovno u tišini napuštaju. Njegovi tajkuni koji su se obogatili uz njegovu podršku, dok je bio na vlasti, nude se, takođe masovno i u tišini novoj vlasti. Diplomate i lobisti koji su se, dok je bio na vlasti, utrkivali da se sretnu sa njim (i to naplate) sada, opet masovno i u tišini, beže od njega. Đukanović je sada bezbednosni problem i njegova narko i duvanska mafija (koju su isti oni pomagali i od njih uzimali veliki novac) postaje pretnja vitalnim nacionalnim interesima SAD i UK – tvrdi on.

Medojević napominje da, kao i svaki veliki diktator, Milo Đukanović nije u stanju da prepozna promene i osuđen je kao i svaki mastodont na političko izumiranje i nestajanje.

BONUS VIDEO: "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)