BERANE ČEKA USTOLIČENJE: U gradu postavljeni bilbordi dobrodošlice patrijarhu Porfiriju (FOTO)

Novosti online

21. 09. 2021. u 18:53

U BERANAMA su postavljeni bilbordi dobrodošlice uoči ustoličenja vladike metodija na tronu episkopa budimljansko-nikšićkog.

БЕРАНЕ ЧЕКА УСТОЛИЧЕЊЕ: У граду постављени билборди добродошлице патријарху Порфирију (ФОТО)

Foto: M. S.

Na bilbordima, koje je postavio "Srpski klub Berane", vide se patrijarh Porfirije i vladika Metodije, dok je u pozadini manastir Đurđevi stupovi, sedište episkopije.

Foto: M. S.

Podsećamo, patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije će prisustvovati ustoličenju episkopa Metodija u nedelju 26. septembra.

BONUS VIDEO: "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!