DEMOKRATSKI FRONT JASAN: Ako u septembru ne bude Zakona o popisu, srušićemo Krivokapićevu vladu!

Tanjug

30. 08. 2021. u 14:52

AKO se u septembru u Skupštini ne nađe Zakon o popisu stanovništva, Demokratski front će oboriti vladu premijera Zdravka Krivokapića, poručili su danas predsednik Kluba poslanika Demokratskog fronta Slaven Radunović i jedan od lidera tog saveza Milan Knežević.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ ЈАСАН: Ако у септембру не буде Закона о попису, срушићемо Кривокапићеву владу!

Foto: Fejsbuk/Printskrin/Demokratski Front

Radunović je na konferenciji za medije poručio da će vladu rušiti sa svima koji budu hteli da glasaju protiv.

- Rečeno je da će oba ''majbaha'' biti prodata. Milo Đukanović se vozi njime i smeje nam se u lice. A, 5. septembra će na Cetinju da se inati - rekao je Radunović.

Ukazao je da još nije izglasan Zakon o prebivalištu, a da je odnos prema popisu stanovništva sramotan.

Istakao je da najveći broj funkcija u državnim strukturama drži i dan danas DPS Mila Đukanovića.

Za usvajanje rezolucije o Srebrenici je rekao da je to bilo inaćenje najvećem biračkom telu.

Ocenio je očiglednim da se vidi da u Crnoj Gori nije došlo do promena nakon poslednje zaplene droge i izneo sumnju da je neko javio pravim vlasnicima droge, koji su odustali od toga da dođu po nju.

Jedan od lidera DF-a i predsednik DNP Milan Knežević rekao je da "godina prođe, DPS nikad" i da se Crna Gora od izbora vratila 10 godina unazad.

- Način na koji vlada Krivokapić vodi u ambis. Ako ne bude zakona o popisu, srušićemo vladu, pa makar je sveti Petar postavio - rekao je Knežević.

Istakao je da se s pravom pitaju ko je pobedio na izborima.

Knežević je rekao da je Krivokapić pozvao skoro celi establišment DPS-a na proslavu koja je bila najavljena u vili Gorica, a zaboravio one koji su ga tu doveli.

Istakao je da premijer ne sluša glas onih koji su mu dali poverenje na izborima.

Knežević je ponovio da je poziv DF-a Demokratama za razgovor o izlasku iz krize otvoren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)