MILO ŽALI ZBOG KABULA, ĆUTI O TONI KOKAINA: Ni reč nije rekao o rekordnoj zapleni droge, oglasio se o NATO saveznicima

Novosti online

27. 08. 2021. u 16:12

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović osudio je terorističke napade na aerodromu u Kabulu u kojima je stradalo više desetina civila i vojnika, uključujući pripadnike oružanih snaga savezničke vojske SAD-a.

МИЛО ЖАЛИ ЗБОГ КАБУЛА, ЋУТИ О ТОНИ КОКАИНА: Ни реч није рекао о рекордној заплени дроге, огласио се о НАТО савезницима

Foto: Jutjub/Predsjednik Crne Gore/AP Photo/Rahmat Gul/Vikipedija

On je poručio da je suzbijanje i borba protiv terorizma zahtevaju bezuslovnu saradnju i odgovornost, i ostaju prioritet Crne Gore i naših saveznika.

- Snažno osuđujem jučerašnje užasne terorističke napade na aerodromu u Kabulu u kojima je stradalo više desetina civila i vojnika, uključujući pripadnike oružanih snaga savezničke vojske SAD - napisao je Đukanović na Tviteru.

Prema njegovim rečima u uslovima kompleksnih izazova za bezbednost Avganistana i sigurnost života njegovih građana, promene koje su se desile ne smeju voditi otvaranju prostora za nove spirale nasilja, ekstremiste i njihove bezumne akcije.

- Suzbijanje i borba protiv terorizma zahtevaju bezuslovnu saradnju i odgovornost, i ostaju prioritet Crne Gore i naših saveznika - zaključio je Đukanović.

Zanimljivo, Đukanović se nije osvrnuo na događaj od sinoć, kada je u Crnoj Gori, policija pronašla i oduzela rekordnu količinu kokaina. Podsetimo, sinoć je u Podgorici „pao“ tovar od preko tonu i po kokaina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)