HVALA PREDSEDNIKU VUČIĆU: Gojko Raičević uputio srdačne reči svima koji su mu pomogli u borbi protiv kovida

Novosti online

17. 08. 2021. u 20:38

GLAVNI i odgovorni urednik portala IN4S, Gojko Raičević, uspešno se oporavlja od komplikacija, koje su u jednom trenutku mogle biti fatalne po njegov život, a nastale usled obolevanja od virusa kovid 19.

ХВАЛА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Гојко Раичевић упутио срдачне речи свима који су му помогли у борби против ковида

Foto privatna arhiva

Urednik IN4S, jutros je izašao iz Batajničke kovid bolnice, i objavio status zahvalnosti svim prijateljima, porodici i građanima, a posebno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Njegov status prenosimo u celosti:

Dragi prijatelji,

I pored iskrene želje, nismo uvijek u mogućnosti da sačuvamo privatnost. U ovim vremenima, a otegla su se na duže od dve decenije, meni to nikada nije pošlo za rukom. Ne kajem se, jer to je bilo nužno i predstavljalo je deo mojih obaveza koje sam preuzeo davno.

Razlog mog obraćanja ovoga puta je specifičan i verovatno po prvi put sasvim ličan.

Konačno me je u zasedi sačekao kovid-19 i pored nastojanja da taj susret izbegnem. Ono što želim da naglasim je da sam u Beogradu zbrinut na najvišem medicinskom i stručnom nivou, nakon što sam po hitnoj proceduri prebačen avionom Vlade Republike Srbije.

Izražavam svu blagodarnost za brigu i podršku svima koji su se interesovali i ponudili svoju pomoć.

Sa posebnim poštovanjem naglašavam ljudski i prijateljski gest predsednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, koji je po saznanju da sam hospitalizovan u podgoričkoj bolnici, da obostrana upala pluća ima tendenciju pogoršanja, kontaktirao moju suprugu Suzanu i hitno poslao po mene avion Vlade Srbije.

Ta reakcija me ljudski i prijateljski obavezuje da mu se i javno, u ime svoje porodice, moje dece i supruge, srdačno zahvalim.

Ipak, ova bolest nas je kroz primere bližnjih naučila da pojedinačna sposobnost i naša lična odvažnost ne znače mnogo. Nadam se, na kraju, da će i Srpski svet pobediti u borbi sa pandemijom, da ćemo se čuvati međusobno i da ćemo se radovati pre sreći nego nesreći drugoga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (19)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024