UHAPŠEN DIREKTOR FABRIKE DUVANA: Policija upala u "Taru", i dalje traje pretres

M. S.

16. 08. 2021. u 21:04

POSLE naredbe Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju i ulaska istražitelja u Fabriku duvana "Tara" u Mojkovcu, uhapšen je Ž. B, direktor te kompanije koja je misteriozno poslovala.

УХАПШЕН ДИРЕКТОР ФАБРИКЕ ДУВАНА: Полиција упала у Тару, и даље траје претрес

Ilustracija policija Foto AP

U fabrici je i dalje u toku pretres, veruje se pravi, za razliku od brojnih fingiranih pretresa i navodnih kontrola poslovnih knjiga.

Kako se verovalo, što su tvrdili brojni izvori, fabrika u Mojkovcu je služila za proizvodnju lažnih duvanskih brendova, a proizvodi iz nje plasirani su uglavnom preko Kosova i Metohije na tržišta zemalja u okruženju, tako da su i pre desetak godina stizali protesti zvaničnika uz susedstva.

Za poslovanje fabrike i udeo u njoj vezivala su se imena crnogorskih političara iz bivšeg režima, što su oni negirali, ali, kako stvsri stoje, krug bi mogao da se zatvori oko njih, obzirom da mesecima zabijaju prst u oči novim vlastima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)