NEDOZVOLJENA TRGOVINA TEŠKA 38.000 EVRA: Krivična prijava protiv Š. E. iz Bijelog Polja

M. S.

10. 08. 2021. u 15:14

POLICIJA je Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju podnela krivičnu prijavu protiv Š. E., iz zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina u sticaju sa krivičnom delom falsifikovanje isprave.

НЕДОЗВОЉЕНА ТРГОВИНА ТЕШКА 38.000 ЕВРА: Кривична пријава против Ш. Е. из Бијелог Поља

Foto Uprava policije

- On je, sumnja se, 19. juna 2021. godine nabavio veću količinu tekstilne – mešovite robe, sa namerom da je proda po većoj ceni, nemajući odobrenje za obavljanje trgovinske đelatnosti na veliko. Nakon toga naknadno je priložio falsifikovanu ispravu – internu otpremnicu policijskim službenicima, dovodeću u zabludu policijske službenike da je privremeno oduzeta roba legalna. Kroz nalaz i  mišljenje veštaka ekonomsko finansijske struke ustanovljeno je da navedena otpremnica nije dokaz o poreklu robe, da nije verodostojna, te da specifikacija iz  interne otpremnice ne odgovara ni po vrsti a ni po količini robi koja je privremeno oduzeta - saopštila je Uprava policije.

Ukupna vrednost privremeno oduzete robe prema proceni službenika Uprave carina iznosi 38.942 evra. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove