DEČAK (9) POVREĐEN U KAFANSKOJ TUČI: Razljutili ga stihovi Matije Bećkovića pa stolom gađao recitatora

V. N.

09. 08. 2021. u 15:32

U TUČI do koje je došlo u jednom ugostiteljskom objektu na katunu Štavna na Komovima, nedaleko od Andrijevice, teško je povređen devetogodišnji dečak iz Andrijevice.

ДЕЧАК (9) ПОВРЕЂЕН У КАФАНСКОЈ ТУЧИ: Разљутили га стихови Матије Бећковића па столом гађао рецитатора

Foto: Uprava policije Crne Gore

Dečaku je u Opštoj bolnici u Beranama dijagnostikovana fraktura lobanje, nakon čega je hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gde je operisan. 

Prema saznajima Novosti dečak je posle hiruškog zahvata stabilnog zdravstvenog stanja.

Do nečuvenog incidenta došlo je pre dva dana kada su učesnici tradicionalnog uspona na Komove svratili u jednu kafanu. Jedan od okupljenih je počeo da recituje stihove Bećkovića, ali je bio prekinut komentarom jednog mladića. Reč po reč, počela je tuča u kojoj je neko od učesnika bacio sto na "protivnike". Sto je pigodio dečaka čiji je otac govorio stihove...

Dete je hitno prebačeno u bolnicu gde je počela borba za njegov život.

Povodom ovog događaja službenici Uprave policije u Beranema uhapsili su R. M. (31) iz Andrijevice zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda u sticaju sa krivičim delom nasilničko ponašanje na štetu maloletnika starog devet godina. 

- Naime, 7. avgusta 2021. godine R. M. je fizički napao D. I. (46) i R. Č. kojom prilikom je D. I. (46) zadobio lake povrede u predelu lica. Tokom fizičkog obračuna R. M. je odgurnuo drveni sto koji je udario maloletno lice, kojom prilikom je ono zadobio teške telesne povrede frakture lobanje. Maloletnik je transportovan u KCCG na ukazivanje lekarske pomoći. Pripadnici policije su od više lica prikuplili obavještenja na okolnosti ovog događaja. R. M. je lišen slobode i priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 časa. Protiv ostalih učesnika ovog događaja biće podnerete prijave, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!