NA DOBRAKOVU DNEVNO 25.000 LJUDI: Turisti i dalje masovno pristižu u Crnu Goru (FOTO)

M. S.

06. 08. 2021. u 10:15

TURISTIČKA sezona ne jenjava u Crnoj Gori. O tome najbolje svedoči ''opasada'' graničnih prelaza sa Srbijom, na severu Crne Gore.

НА ДОБРАКОВУ ДНЕВНО 25.000 ЉУДИ: Туристи и даље масовно пристижу у Црну Гору (ФОТО)

Foto: M. S.

- Prelaz Dobrakovo u opštini Bijelo Polje dnevno pređe između 20 i 25 hiljada ljudi. Zadržavanja nisu duža od 20 minuta, izjavio je komandir stanice Granične policije Bijelo Polje, Vešo Pejović.

- Gužve su svakodnevne, naročito vikendom, ali i radnim danima u prepodnevnim ikasnim popodnevnim satima. Povremono dođe do kratkih zastoja, ali zadržavanje putnika na ovom graničnom prelazu nije do sada bilo duže od 20 minuta, kaže  Pejović.

Da podsetimo, za ulazak u Crnu Goru osim njenim državljanima prelazak granice i ulazak u državu za državljane zemalja okruženja nije potreban test na korona virus, kao ni potvrda o vakcinaciji, dok su drugačiji uslovi za ulazak putnika iz drugih država.

U cilju što bržeg protoka putnika putnici autobusa ne izlaze iz njih tokom kontrole, već službenici kontrolu vrše ulazeći u ta prevozna sredstva, a ova mera će trajati do završetka turističke sezone.              

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!