PIŠTOLJ NIJE SVADBARSKI NEGO PRAVI: Supruga Branislava Đukića o incidentu u kafiću u Baru (FOTO+VIDEO)

B. DABIĆ

03. 08. 2021. u 22:38

NA izjavu Božidara Jankovića, u tekstu objavljenom na sajtu Večernjih novosti “Odbornik DPS u kafiću vadio pištolj na sto-Janković: u pitanju je svadbarski pištolj” redakciji se obratila Vera Đukić iz Bara.

ПИШТОЉ НИЈЕ СВАДБАРСКИ НЕГО ПРАВИ: Супруга Бранислава Ђукића о инциденту у кафићу у Бару (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ona u reagovanju pored ostalog navodi da nakon izjave Božidara Jankovića ima potrebu da se obrati javnosti.

- Što se snimka tiče, on je nastao četri dana prije pucnjave u kojoj je Božidar učestvovao i ranjen pod sumljivim okolnostima, ali time neka se sud bavi. Božidar je kukavički tu noć ostavio mog supruga Branislava, kada ga je napalo više osoba. Prisutni na snimku mogu da potvrde da nije bio svadbarski pištolj, nego pravi, jer smo se osetili ugroženi i posle njegove rečenice da je on iz DPS-a i da on može sve, da njega policija neće pretresati. U odnosu na mog supruga Branislava Đukića, koga je isti i više puta upozoravao da ne učestvuje na litijama jer će imati problema sa policijom, kao što se i ispostavilo tačno, što mogu da potvrdim i dohažem video snimcima – navela je Vera Đukić.

Foto: Privatna arhiva

Božidar Janković

Pre dva dana redakciji “Novosti” je poslat video snimak na kome odbornik Demokratske partije socjalista Božidar Janković ulazi u jedan ugostiteljski objekat, vadi pištolj i pokazuje oružje muškarcu koji se nalazio u kafiću. Nakon toga pišolj spušta na sto.  Janković je u razgovoru za “Novosti” potvrdio da je on pokazivao pištolj Branislavu Đukiću, ali istakao da je u pitanju „svadbarski pištolj-replika“.

- Te noći sam uzeo pištolj od druga koji je pošao u Ameriku. Pištolj mi je kući, moje vlasništvo. Jasno mi je šta je pozadina „lansiranja“ ovog snimka u javnost. To je pokušaj da me diskredituju iz Demokratske partije socijalista - naveo je Janković, dodajući  da je snimak nastao u lokalu koji je držao  Branislav Đukić.

Podsetimo, početkom oktobra prošle godine u pucnjavi koja se dogodila u odsetimo, početkom oktobra prošle godine u pucnjavi koja se dogodila u konobi "Makina Vučinića" ranjen je odbornik u Skupštini opštine Bar Božidar Janković i policijski službenik Aleksandar Đurđić, koji tu noć nije bio na dužnosti. Policija traga za Branislavnom Đukićem (37).

Foto: Fejsbuk

Konoba "Makina Vučinića"

- Utvrđeno je da je događaju prethodila svađa vlasnika lokala sa izvršiocem Đ.B.(36) koji se zatim sukobio sa policijskim službenicima Alkesandrom Đurđićem i Sašom Kneževićem, za koje se pretpostavlja da su obavljali poslove obezbeđenja navedenog lokala - saopšteno je iz policije .

Đukić je navodno napustio konobu, ali se vratio do ugostiteljskog objekta, počeo nasumično da puca u pravcu lokala, a zatim i u unutrašnjost u kojem se nalazio vlasnik, dva člana osoblja i policijski službenici Đurđić i Knežević.

- Tom prilikom povrede u predelu stopala zadobio Đurđić, u vidu okrznuća pete. Božidar Janković zadobio je prostrelnu ranu, a policija ne isključuje mogućnost  da je ista zadobijena tokom dolaska izvršioca na lice mesta u njegovom vozilu - rečeno je tada  iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)