KO SU GOLE UKRAJINKE KOJE SU UZBUNILE CRNU GORU: Zovu se "G*zni odred", haos pravile i u Dubaiju

Novosti online

15. 07. 2021. u 16:56

TRI devojke iz Ukrajine kažnjene prošle nedelje zbog golotinje na Jadanskoj magistrali pripadaju takozvanom "Guznom odredu" (Butt squad).

КО СУ ГОЛЕ УКРАЈИНКЕ КОЈЕ СУ УЗБУНИЛЕ ЦРНУ ГОРУ: Зову се Г*зни одред, хаос правиле и у Дубаију

Foto: Printscreen

Naime, nedavno su završile i u zatvoru nakon što su se, s još desetak koleginica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju.

Nakon toga su skandal napravile i u Crnoj Gori. Prvo su šetale gole Kotorom, a onda su se i snimale nage na Jadranskoj magistrali. Potom su vatrogascima uzele crevo i polivale se vodom nasred ulice.

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktorija Rohalčuk (21) privedene su, pa je svaka kažnjena sa po 450 evra.

Foto: Printscreen

- Samo smo pomagale vatrogascima da operu ulicu - izjavile su kasnije devojke te dodale kako se vatrogascima svidela ideja.

Devojke su podigle prašinu i fotografijom pred finale Svetskog prvenstva. Naslikale su zastavu Engleske na zadnjice i time im dale podršku.

U Dubaiju je uz devojke uhapšen i njihov organizator, američki plejboj Vitalij Grečin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio 20 devojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

- Nisam napravio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače - napisao je Grečin.

Grečin je inače biznismen i bivši američki vojnik. Kako piše The Sun, 1998-2005. radio je za američku vojsku kao prevodilac. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio firmu koja se bavila finansijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Bojku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji.

Danas putuje svetom i svoje dogodovštine rado deli na društvenim mrežama, a sa sobom uvek vodi desetak atraktivnih devojaka.

- Ja živim onako kako bi 90% muške populacije volelo da živi. I neću se izvinjavati zbog toga - tvrdi Grečin.

(24 sata)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)