CRNOGORSKI predsednik Milo Đukanović danas boravi u Potočarima sa Dritanom Abazovićem, kako bi prisustvovao obeležavanju dana sećanja na navodni genocid u Srebrenici.

Komentari (16)

Konan

11.07.2021. 14:39

Nakon ove sramne izjave..šta drugo pomisliti nego da su vanvremenski zločini sa milionima žrtava u Aušvicu, Treblinki, Dahau, Mathauzenu, Jasenovcu, Hirošimi, Belgijskom Kongu...dečje obdanište za Srebrenicu...

Mija

11.07.2021. 15:27

Koliko je dugo trebalo tom imbecil da nauči sve to što su mu kauboji napisali da bi izbjegao zatvor, jer oni sigurno imaju sve pljačke njegove i njegove elite dokumentirane i ako ne pjeva po njihovim notama ode Milo i elita u prdekanu i zbogom bogatstvo i dalje pljačke.

Vesna

11.07.2021. 16:03

Sram vas bre bilo, vredjate Jevrejski narod koji je stradao od takvih kao vi. Saradnici nacista upravo su bili ti koji danas Srbe optuzuju za genocid (izmislili ste genocid) da bi sa sebe saprali krv Jevreja, Srba i Roma koje ste na prostoru Jugoslavije pobili tokom drugog svetskog rata. Civilizaciju evrope ste ubili 1941-1945, sve posle je pokusaj da se ljudi uljude. Sramota da poredite Holokaust, stradanje skoro 7 miliona Jevreja i preko milion i po Srba sa zlocinom u Srebrenici. Vi ste pali na nivo pecinske civilizacije, i jos nize.

Justicia

11.07.2021. 17:01

E sad udruženja jevrejskih žrtava..ili sama jevrejska država.. da hitno traži od Mila izvinjenje ili materijalnu odštetu zbog upotrebe neprimerenog termina holokaust..i indirektnog izjednačavanja planske dugogodišnje i državne likvidacije više miliona nevinih Jevreja i ostalih naroda sa par hiljada mudžahedina i lokalnih muslimana...pa će sledeći put dobro razmisliti sta priča.

Vlada

16.07.2021. 09:25

E jado prađedovska, mnogo bauljina zemljom gmiže. A kano ova montinegerska, neće se naći grđa na ovijem svetu. Mrsko je i čuti a kamoli videti da se ovaki nečastivi hvale čašću koju ne poseduju. Sve što je bio, postao je. Lepo se namontiro na pljuvanje susedne mu države, no dunu vetar i sve mu se u lice grdnom vratilo. Od previše rđe nema leka, trovanje krvi je očigledno nastupilo odavno.