MISTERIOZNO NESTALO PREKO 50.000 CIGARETA IZ HANGARA LUKE BAR: Katanac otkinut - video-nadzor ne funcioniše

B. Dabić

10. 07. 2021. u 20:42

IZ HANGARA Luke Bar pod nerazrešenim okolnostima nestalo je preko 1.000 paketa cigareta, odnosno preko 50.000 šteka.

МИСТЕРИОЗНО НЕСТАЛО ПРЕКО 50.000 ЦИГАРЕТА ИЗ ХАНГАРА ЛУКЕ БАР: Катанац откинут - видео-надзор не фунционише

Foto: B. Dabić

Na ulaznim vratima hangara je otkinut katanac. Video-nadzor ne funkcioniše. Ovo su informacije do kojih su danas došle "Novosti" od izvora koji je upćen u istragu povodom navodnog obijanja hangara u Luci Bar . 

Policija je danas obavestila Osnovno državno tužilaštvo koje je već formiralo predmet. 

Za sada se ne zna da li su cigarete iznesene iz lučkog prostora, i ako jesu kako su prošle carinsku kontrolu. Istraga se vodi i u pravcu utvrđivanja da li je hangar obijen, ili je pozadina nešto drugo.

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru formiran je predmet odmah nakon dobijanja obaveštenja da je obijen hangar u Luci Bar i da je iz njega otuđena veća količina cigareta vlasništvo firmi "Aurora" i "Atlant Mont".

Postupajuća tužiteljka Radmila Gačević službenicima policije izdala je nalog da izvrše uviđaj, izuzmu tragove radi potrebnih forenzičkih veštačenja, te da izuzmu video-nadzor sa bezbednosnih kamera u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela.

Osim toga naloženo je da se izvrši popis robe u navedenom hangaru, radi utvrđivanja tačne količine i vrednosti oduzetih cigareta.

O obijanju hangara u Luci Bar dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Bar obaveštena je od strane službenika Uprave policije CB Bar danas u 11,30 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu