DF RASKRINKAO ZAJEDNIČKI PODUHVAT: Srbi nisu genocidan narod, pa makar Priština i Podgorica donosile rezolucije svaki dan

M. S.

07. 07. 2021. u 19:40

DA li će i prištinske vlasti reći da rezolucija “nije” usmerena protiv srpskog naroda? Ili će možda otvoreno priznati da jeste, čini mi se da je Aljbin Kurti odlučio da makar bude iskren, da ne krije namere i traži opravdanja - poručio je poslanik Demokratskog fronta Milun Zogović.

ДФ РАСКРИНКАО ЗАЈЕДНИЧКИ ПОДУХВАТ: Срби нису геноцидан народ, па макар Приштина и Подгорица доносиле резолуције сваки дан

Foto: DF

- Pre samo par dana kada smo tvrdili da je rezolucija usmerena protiv srpskog naroda, i tražili da se crnogorski Parlament ne bavi ovim pitanjem, napadali su nas da falsifikujemo, podmećemo i ubeđivali da je to izraz dobre namere. Evo danas je Priština potvrdila šta su stvarne namere ili će nas opet neko ubeđivati da je udruženi poduhvat protiv našeg naroda zapravo akt dobrih namera i "znak pažnje" - naveo je Zogović. 

On je istakao da se istina ne da zamagliti, te da su se stvarne namere same razotkrile.

- Koliko god da se upinjete džaba krečite, Srbi nisu genocidan narod pa makar Priština i Podgorica i bio ko drugi donosili rezolucije na dnevnom nivou - jasan je Milun Zogović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)