NOVO PRAVDANJE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: "Ja sam izdavao samo knjige - imam obavezu i odgovornost jedino prema narodu Crne Gore"

M.S.

21. 06. 2021. u 18:49

PREDSEDNIK Vlade Crne Gore, prof.dr Zdravko Krivokapić reagovao je na navode jednog od lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića da je izdajnik.

НОВО ПРАВДАЊЕ ЗДРАВКА КРИВОКАПИЋА: Ја сам издавао само књиге - имам обавезу и одговорност једино према народу Црне Горе

Foto: AP Photo/Risto Bozovic

- Vlada Crne Gore i ja kao njen predsednik smo potpuno opredljeni očuvanju i razvoju Crne Gore, njenom ekonomskom jačanju, za dobrobit svih naših građana. Oni koji uporno pokušavaju da uruše moj ugled i ugled Vlade Crne Gore, urušavaju Crnu Goru i vraćaju nas na lošu politiku vođenu proteklih 30 godina. Ja imam obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore. Nemam dugove ni prema kome sa ove ili sa one strane i neću dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve. Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali "profesionalni Srbi" i "profesionalni Crnogorci, znaće se vrlo brzo - kazao je predsednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

Lider Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta, Andrija Mandić kazao je gostujući na TV Pinku, između ostalog, da "nema dana da ne postavi sebi pitanje da li su oni koji su preporučili Zdravka Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji deo čitavog projekta usmerenog protiv srpskog naroda".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!