НАЈЛЕПША СЛИКА: Дарија Кисић се присетила боравка на летњој сликарској колонији

В. Н.

06. 12. 2022. у 07:15

МИНИСТАРКА за бригу о породици и демографију Дарија Кисић присетила се боравка на летњој сликарској колонији, која је током септембра одржана у Врњачкој Бањи у оквиру Олимпијаде спорта, здравља и културе трећег доба.

НАЈЛЕПША СЛИКА: Дарија Кисић се присетила боравка на летњој сликарској колонији

Фото Приватна архива

Том приликом, она је учествовала у стварању једног дела, заједно са другим учесницима, које се сада нашло као део публикације објављене са те изложбе.

- Било ми је је задовољство да заједно са уметницима ове колоније учествујем у стварању једне слике, која има најлепши назив на свету, "Србија" - написала је Кисићева испод фотографије коју је поделила са пратиоцима на друштвеним мрежама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

СПОЈИО ИХ КУЛТНИ ФИЛМ: Први муж Дубравке Мијатовић - са њим има ћерку Иву (ФОТО)