УСТАЈ СИНЕ, ЗАКАСНИЋЕШ У КАФАНУ: Нове пооштрене мере важе од данас у Србији, а ево како су неки на то одреаговали (ВИДЕО)

Novosti online

27. 02. 2021. у 19:15

УСТАЈ СИНЕ, ЗАКАСНИЋЕШ У КАФАНУ: Нове пооштрене мере важе од данас у Србији, а ево како су неки на то одреаговали (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

НОВЕ пооштрене мере против корона вируса ступиле су на снагу, а односе се пре свега на скраћено радно време угоститељских објеката.

И по свему судећи то нису добро примили како угоститељи, тако и грађани - њубитељи кафана, који су навикли да у њима уживају посебно током викенда.

Пооштравање епидемиолошких мера коментарише се од петка на друштвеним мрежама, збијају се различите шале. Док се сви питају када ће поново моћи да дочекају јутро у кафани, један видео снимак се посебно издвојио.

- Ајде Срђо устани, субота је седам ујутро, кафане раде до два, мораш да устанеш. Какво је сад ово спавање? - почетак је клипа у којем мајка долази код сина у собу како би га пробудила.

Међутим, син се растеже у кревету и моли мајку да га пусти још пет минута. Мајка наставља са убеђивањем говорећи му да "мора да стигне да се напије до два и да не закасни случајно у кафану".

Пошто се син и даље развлачи по кревету, мајка узима флашу жестине која служи за разбуђивање.

Свакако овај снимак је шала, али истовремено порука свима нама колико смо заиста као народ зависни од кафића и ресторана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)