ШЕШЕЉ РАЗГОВАРАО СА АМБАСАДОРОМ КУБЕ: Захвалност дипломате лидеру радикала на принципијелним ставовима и подршци

Novosti online

17. 05. 2021. у 21:51

ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке Војислав Шешељ разговарао је данас са кубанским амбасадором у Београду Густаво Триста дел Тодом о пријатељстви српског и кубанског народа, саопштила је СРС.

ШЕШЕЉ РАЗГОВАРАО СА АМБАСАДОРОМ КУБЕ: Захвалност дипломате лидеру радикала на принципијелним ставовима и подршци

Фото: Новости архива/В, Данилов

Амбасадор Кубе захвалио се Шешељу на принципијелним ставовима и подршци Куби и кубанском народу, посебно осуђујући санкције и блокаде САД-а.

Подсетимо, Војислав Шешељ подржава борбу кубанског народа против америчке хегемоније и доминације.

Шешељ је недавно изјавио да се деценијама диви кубанског борби против глобалистичке немани.

- Станка коју пред предводим, Српска радикална странка од свог оснивања има пријатељски став према Куби и годинама уназад гаји изузетно блиске односе са амбасадом републике Кубе у Београду. Посебну захвалност гајимо због чињенице да Куба није признала једноставно проглашену независност јужне српске покрајине Косова и Метохије. Прошло је готово пет година од одласка једног од највећих великана антиглобализма, вође кубанске револуције и славног команданта Фидела Кастра. Грађанима Србије изузетно је драго због чињенице да је Куба и након промене политичког руководства остала на истом курсу и наставила снажну и непоколебљиву борбу против империјализма. Победа ће несумњиво бити ваша, живела Куба - поручио је тада Војислав Шешељ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)