ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Опозиција је опасно нервозна, када год помену Вучића - то је сигуран знак да држави и народу дробро иде

Novosti online

15. 05. 2021. у 17:54

КАДА год лезилебовићи и фолиранти по професији, попут недораслог Вука Јеремића, узму у своја уста Александра Вучића и Србију – то је сигуран знак да држави и народу добро иде, да се налазе у сигурним рукама и чврсто држе добар правац. Јер кад државни правац похлепни медиокритет од Јеремића оцени као "изузетно опасан", то само значи да је највећи талог из бившег режима опасно нервозан, изнервиран - никаквим изгледима да се поново успентра на грбачу народа. "Изузетно опасно" нервозан - саопштио је данас Владимир Орлић.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Опозиција је опасно нервозна, када год помену Вучића - то је сигуран знак да држави и народу дробро иде

Фото: Танјуг

- Не треба Јеремић да се брине за правац којим Вучић води Србију, а који је добро познат: то је правац борбе за здравље свих људи у овој земљи, покретања производње вакцина након што смо их већ обезбедили и свом народу и региону – као нико у Европи, то је правац изградње аутопутева, железница и друге виталне инфраструктуре на коју је Србија чекала 70 година, правац борбе за нове инвестиције и радна места, даље повећање плата и пензија, правац изградње нових болница и научно-технолошких центара... Речју: правац у ком народ добија све оно што му Јеремић, Ђилас и остатак тајкунско-лоповског картела нису обезбедили, јер им је важније било да народне паре пребацују на Маурицијус и Хонгконг, трпају на рачуне својих приватних фирми, конвертују у скупоцени виски и томпусе, којима даље часте саме себе и своју "браћу" по лоповлуку белосветских размера – од Патрика Хоа до Лозоје, уз значајно учешће и Ђиласове феле која се данас налази на платном списку Мултикома - наводи се у саопштењу.

- Нека брину лопуже за свој мизерни рејтинг и пустош коју су за собом оставили, то им јесте реални разлог за бригу. И најмање су позвани да тумаче туђе "душевне вихоре". Важна вест за њих: да спадну на тај ниво нервног слома, да се кочијашки вређају са анонимусима по твитеру, све изигравајући доконе домаћице на плоту, у овој земљи се још није догодило никоме сем – њима. Тај Јеремићев "душевни вихор" још нико није успео да надмаши. Можда једино Ђилас. Ту међу њима влада мртва трка, баш као и по питању: ко је од њих двојице већу муљачину правио по Хонгконгу.

И нека не мисли вечити позер и каћипер да ће на тему херојског отпора који је наша држава пружила смртоносном вирусу моћи да се кити туђим перјем, како је целог живота навикао да ради. Није довољно да стане поред једног лекара па да му то даје за право да себе сматра заслужним за било шта, боље нека покаже: колико су вакцина он и Драган Ђилас купили и народу обезбедили, од силних милиона које су згрнули на рачун тог истог народа. Нека покаже једну болницу коју су њих двојица изградили и опремили. Пошто тога нема, најбоље би му било – да ћути. Јер народ зна да је баш све што смо у заштити здравља постигли – непосредан резултат политике Александра Вучића, заслуга тог човека и државе на чијем челу он данас стоји. А оглашавање пропалитета и штеточина из најгорег периода ове земље само народ подсећа: на њихово бедно постојање, на њихова недела, злочине и лоповлук, као и на све важне разлике између овог и оног времена. А није баш да им се исплати да нас на то редовно подсећају. Зато: своју нервозу нека конзумирају у тишини, деловаће бар паметније тако - закључио је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)