КОД ВАС СТАНУЈЕ САМО ЛАЖ И МРЖЊА: Палма се огласио после демантија Вишег јавног тужилаштва упућеног Мариники Тепић

З. У.

14. 05. 2021. у 21:22

ВИШЕ јавно тужилаштво у Краљеву демантовало је наводе Маринике Тепић да су јој у том тужилаштву, како је рекла, дата максимална обећанја да ће предмет преузети Тужилаштво за организовани криминал у Београду.

КОД ВАС СТАНУЈЕ САМО ЛАЖ И МРЖЊА: Палма се огласио после демантија Вишег јавног тужилаштва упућеног Мариники Тепић

Драган Марковић Палма

Тим поводом огласио се и Драган Марковић Палма.

- Пре неки дан сам рекао да, као што постоје клептомани као патолошки крадљивци, тако постоје и патолошки лажови. Мариника Тепић је највећи патолошки лажов на свету. Она је за кратко време успела да слаже и тужилаштво и полицију и грађане Србије. Мариника Тепић је професионални лажов. Она мисли да се, као њен послодавац Драган Ђилас, може нагодити око ових кривичних дела које она прави. Силеџија Драган Ђилас се нагодио са својом бившом супругом, али са мном се лажовчино Маринико Тепић нећете нагодити. Нема нагодбе са истином. Код вас станује само лаж и мржња. Сада је свима јасно у овој држави ко лаже.

Ако неко оде да да исказ у Тужилаштво и онда стане испред тог истог тужилаштва и дрско и најприземније слаже и то само Тужилаштво, из којег је изашла пар минута пре те изговорене лажи, онда је свима све јасно. Не ваља ти полиција, не ваља ти Тужилаштво, не ваљају ти жене, не ваљају ти грађани Србије, само ти ваља силеџија Драган Ђилас и председница ваше странке у Јагодини, која наставља у складу са својим шефовима Драганом Ђиласом и Мариником Тепић да лаже, као што је слагала да јој је стан обијен. Ви сте Мариника Тепић светски шампион лагања - изјавио је председник Јединствене Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)