ТУЖИЛАШТВО У КРАЉЕВУ ДЕМАНТОВАЛО МАРИНИКУ: Нису јој дата "максимална обећања" како је она изјавила

Танјуг

14. 05. 2021. у 20:52

ВИШЕ јавно тужилаштво у Краљеву демантовало је вечерас наводе потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић да су јој у том тужилаштву дата "максимална обећања" да ће предмет у вези са председником скупштине општине Јагодина Драгана Марковића Палме преузети Тужилаштво за организовани криминал у Београду.

ТУЖИЛАШТВО У КРАЉЕВУ ДЕМАНТОВАЛО МАРИНИКУ: Нису јој дата максимална обећања како је она изјавила

Фото: Принтскрин/Јутјуб

У саопштењу краљевачко тужилаштво је указало да је данас обављен разговор са Мариником Тепић ради давања ближих обавештења у односу на изјаву коју је дала у Полицијској управи у Јагодини.

- Том приликом, а током обављања разговора, није било разговора на тему пребацивања надлежности на друго јавно тужилаштво, па самим тим ни на Тужилаштво за организовани криминал. Поступајући заменик јавног тужиоца је сачинио службену белешку о разговору обављеном са Мариником Тепић и ни у једном тренутку током разговора није давао изјаве везане за промену надлежности овог тужилаштва - наводи се у саопштењу.

Наводи се и да ће Више јавно тужилаштво у Краљеву наставити да поступа у овом предмету предузимањем других мера и радњи у оквиру предистражног поступка и да ће о резултатима прикупљених обавештења и даљем поступању јавност бити благовремено обавештена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)