САНДРА БОЖИЋ: Ђилас показао да је мегафон најокорелијих криминалаца

Novosti online

13. 05. 2021. у 15:14

СТАВЉАЈУЋИ живот Данила Вучића, сина председника Србије, по ко зна који пут у опасност, доводећи га шизофрено и тенденциозно у обрачун са најопаснијим криминалцима, Драган Ђилас је заправо још једном разоткрио блиску повезаност и сарадњу са најокорелијим криминалцима у Србији, и показао да је њихов први мегафон – каже Сандра Божић, члан Главног одбора Српске напредне странке.

САНДРА БОЖИЋ: Ђилас показао да је мегафон најокорелијих криминалаца

Фото: РТС принтскрин

- То се нажалост не дешава први пут! Познато нам је да карактерна и политичка кукавица какав је Драган Ђилас, у недостатку подршке грађана, изгубљен у свом лоповлуку и политичким промашајима, не знајући како другачије да поднесе резултате, успех и подршку коју има председник Србије, често прибегава оваквим ниским ударцима покушавајући да се преко сина председника обрачуна са оним чији успех сања - Александром Вучићем! За Драгана Ђиласа цртање мете и угрожавање живота једног младог човека легитимно је средство како би немилосрдно дошао до циља – наводи Божић.

- Драган Ђилас је преко својих медија, који постоје да би се искључиво разрачунавали са Александром Вучићем и Српском напредном странком, за које етика и професионално извештавање представљају непознату категорију, цитирајући наводе мафијашких кругова непостојеће навијачке групе, које очигледно и сада кристално јасно контролише тајкун Драган Ђилас, још једном показао своју интелектуалну, политичку, моралну али и сваку другу инфериорност. Али шта очекивати од човека који је тукао своју жену и њеног оца, а сада се разрачунава са дететом, осим му препоручити да се сам пријави и потражи одговарајућу стручну помоћ и терапију- закључује Божић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)