ШТА ЈЕ ДОВЕЛО ДО КРВАВОГ РАТА 1991. ГОДИНЕ: Лазански о фаталном пропусту комунистичке Југославије (ВИДЕО)

Novosti online

09. 05. 2021. у 16:52

АМБАСАДОР Србије у Русији Мирослав Лазански изјавио је да 1945. године на просторима бивше Југославије није извршена денацификација.

ШТА ЈЕ ДОВЕЛО ДО КРВАВОГ РАТА 1991. ГОДИНЕ: Лазански о фаталном пропусту комунистичке Југославије (ВИДЕО)

Фото: ЕПА/Новости архива/илустрација

- Ми смо у име "братства и јединства" многе ствари из 1941. и 1942. године гурнули под тепих и никад се нисмо обрачунали са тим идејама до краја. Наравно да је то букнуло 1991. године поново - рекао је Лазански за ТВ Пинк.

Он је подсетио на однос грађана Загреба према ослобођењу 1945. године.

- Стари Загрепчани никад нису улазак партизана 1945. у Загреб доживљавали као ослобођење, већ као "преокрет". Ако то гледате на тај начин, онда 1991. година није била изненађење - објаснио је дипломата.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Pera

09.05.2021. 17:57

Raspad je isplaniran još u jajcu 43e tako što je jevrein broz tizo isekao etnički prostor srba na repiblike tada dao naređenja da u oartizane uđu ustaše i domobrani osmislio grb- šifru 6 baklji a vatra simboliše razaranje i rat dakle tad postavio jevrdjsku sifru raspada jugoslavije na štetu srba podnetnu bratstvo jedinstvo da maskira hrvate i slovence osmislio i narodnu odbranu paralelnu vojsku jna da bi se tajno naoružavali hrvati ustaše i slovenci decenijama pre 1991e dakle rat nije srpska greška to je jevrejska lukava prevara! Broz je jevrein iz mađarske a po jevrejskoj šifri tito posle tita je tito2soros jevrein iz mađarske koi je nastavio šifrovano komandovanje!

Čiča Gorio

11.05.2021. 15:45

Svi ste u pravu. Dao je tito Sorošu 150 miliona Dolara. To se sećam. A nije mogao da da nama mladim borcima Srbima koji smo bili u Partizanima. Ni 3000 dinara da možemo živeti. I da nam napravi Kuće. A znao je da mi nemamo ništa. Samo ovo malo tranja na nama što je bilo prljavo i poderano. Znao je da smo mi ratna siročad, gledali smo kada su nam ubijali roditelje. Jedini nam je bio spas pobeći u Partizane da ostanemo živi??? Mislili smo da je on Komunista i da je pravedan. A on je bio tajni Poglavnik Ustaša. Ima dokaza o tome???