ВУЧИЋ О ЂИЛАСОВИМ ЗАХТЕВИМА: Нема он озбиљне захтеве, тражи фреквенције због профита

Танјуг

05. 05. 2021. у 20:41

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић изјавио је данас да од лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и очекивао да у разговорима са европарламентарцима тражи националну фреквенцу за Н1 и Нову С, јер му то доноси профит, а не да поставља озбиљне захтеве попут измене закона.

ВУЧИЋ О ЂИЛАСОВИМ ЗАХТЕВИМА: Нема он озбиљне захтеве, тражи фреквенције због профита

Фото: Танјуг

-Верујем да је народ све разумео. Мислили сте да имају озбиљне захтеве за бирачке спискове, а не само да траже националне фреквенце- рекао је Вучићи уз опаску да ј то тражи јер је то оно што може три или четири пута да повећа профит њиховим телевизијама.

Додао је и да су се потврдила његова очецкивања да ће бизнис интереси бити најважнији и све сто нема везе са законима и уставом, али није очекивао да тако отворено говори са европарламентарцима - "да зарадимо још мало пара, а ако нам то не дате имаћемо демонстарације".

Вучић је то рекао на конференцији за новинаре након седнице Председништва СНС

на питање како види захтеве лидера ССП Драгана Ђиласа изнете у разговору са европарламетарцим,а након што му је новинар пренео, јер је председник рекао да захтеве није чуо, да је реч о се тога да Нова С и Н1 добију националну фреквенцу, као и да до окторба буде смењен директор РТС-а.

Он је је нагласио да ће се без обзира на све ипак у Србији поштовати закон.

Додао је да је милион пута прошао њихове демонстрације и чуо од Бранислава Лечића и Вука Јеремића да неће дочекати нареди Васкрс.

Пошто сам васкснуо на Васкрс и овог и прошлог и оног пре тога, пошто сам васкрснуо трећи пут видецемо ста ће бити за васкср следеце године, рекао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)