ОГЛАСИО СЕ ШАПИЋ НАКОН ВУЧИЋЕВЕ НАЈАВЕ: Ускоро ћемо и званично сести да разговарамо о томе, очекујем договор

Тањуг

05. 05. 2021. у 20:29

ПРЕДСЕДНИК СПАС-а Александар Шапић изјавио је вечерас да је расположен да прихвати предлог председника Александра Вучића о уједињењу СНС-а и СПАС-а, додајући да се нада да ће договор о томе бити постигнут и да већ можда од јуна две странке буду део заједничке организације.

ОГЛАСИО СЕ ШАПИЋ НАКОН ВУЧИЋЕВЕ НАЈАВЕ: Ускоро ћемо и званично сести да разговарамо о томе, очекујем договор

Фото: Принсткрин

- Могу да потврдим то што је Вучић рекао, да ћемо у следећих месец дана и званично сести да разговарамо на ту тему - рекао је Шапић.

На питање да ли је расположен да прихвати позив, Шапић је одговорио потврдно и додао да је предлог последица њихових разговора, те понавља да је то до сада био разговор њих двојице, а сада се подиже на виши ниво.

- Сада то подижемо на виши ниво две организације и у следећих пар недеља, надам се да ћемо успети да направимо договор и да будемо, можда већ од јуна, део заједничке организације - рекао је Шапић.

Вучић је вечерас после седнице Председништва СНС пренео да је поднео предлог странци, који је једногласно прихваћен, да се формира радна група која ће кренути у разговоре са СПАС-ом Александра Шапића око уједињавања у једну политичку странку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)