КОНЗУЛ СРБИЈЕ У ИТАЛИЈИ ДЕМАНТОВАО СВЕ: Палма - "Срам вас било лажови и преваранти Ђиласе, Тепић и Рашковић Ивић"

Новости онлајн

29. 04. 2021. у 16:34

СВЕ што су до сада рекли Драган Ђилас најбогатији политичар на свету окружен криминалцима, лоповима, лажовима и преварантима и његова радница Мариника Тепић, а у вези са случајем који су покренули је чиста лаж.

КОНЗУЛ СРБИЈЕ У ИТАЛИЈИ ДЕМАНТОВАО СВЕ: Палма - Срам вас било лажови и преваранти Ђиласе, Тепић и Рашковић Ивић

Део екипе у Хургади/одмор Део екипе у Хургади

Њиховим лажима придружила се и Санда Рашковић Ивић, која је слагала, а сигурно је то радила за неку корист или неки интерес, када је рекла како јој је Италијан, почасни конзул Србије у Италији професор Роберто Вералди рекао како је долазио у Јагодину и да су му у Јагодини намештане неке жене и да га је једна чекала гола у соби, То је чиста лаж госпођо Рашковић и професор Вералди је то демантовао, преко свог преводиоца Александра Басарића, који је деманти послао Бисерки Јаковљевић, која је била њихов тадашњи домаћин у Јагодини, иначе директорка Центра за социјални рад у Јагодини и деманти је послат на више адреса. Срам вас било лажови и преваранти - изјавио је данас председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.


ЂИЛАСУ ПОЛИТИКА И ОПОЗИЦИЈА СЛУЖЕ ДА ГА ШТИТЕ ОД ЗАКОНА, ДА НЕ БИ ИЗ БРИСЕЛА РЕКЛИ КАКО СЕ ХАПСЕ ОПОЗИЦИОНАРИ. СВАКО КО СЕ ОГРЕШИО О ЗАКОН МОРА БИТИ ПРОЦЕСУИРАН БЕЗ ОБЗИРА КОЈОЈ СТРАНЦИ ИЛИ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИПАДА

- Ђиласе разлика између тебе и мене је та, што си ти тукао жену и таста у присуству деце, а твоја жена Ива Ђилас је поднела пријаву која још није процесуирана против тебе. Да видимо ко је држао ту пријаву и зашто није процесуирана, а то је било одмах за затвор. А ја када сам чуо, да твоја радница, најплаћенија радница, која не заступа политичку идеологију и борбу за жене, јер да је тако она би бранила Иву Ђилас, а нападала њеног силеџију, како лаже о мени, сам сам отишао у тужилаштво, иако није постојала и данас не постоји пријава против мене. И рекао сам у тужилаштву да хоћу да се саслушају сви наводни сведоци, које они помињу поводом овог случаја.

Та госпођа лажов, Мариника Тепић, рекла је како ја рекетирам донаторе, никада никога нисам рекетирао и увек када је неко нешто хтео да помогне, нисам хтео да имам личну корист, већ је тај ко жели да помогне добио уговор и уплатио средства на рачун града. И од тога је 47 000 грађана, не само Јагодине, путовало у неку земљу, од студената до пензионера, привредника, лекара, медицинских сестара, васпитача, пољопривредника, власника самосталних занатских радњи, спортиста, културних радника. А где су теби Ђиласе лажове, који си окружен криминалцима, лажовима и преварантима, донатори у граду Београду, где си требао да прикажеш 50 пута веће донације, него што је то добила Јагодина. Сада ћете и за то да ме нападате. Адреса за напад за силеџијство, за профитерство нисам ја него Драгана Ђилас. Где су вама донације ? У вашем џепу лажове и преваранту, окружен криминалцима, Драгане Ђиласе. Ти треба да идеш у затвор.

Зашто не реагује тужилаштво, када цела Србија прича о 619 милиона евра да си зарадио на сумњив начин ? Зашто ти ниси процесуиран Ђиласе? Ђиласе лажове теби је место у затвору, а не на слободи. Ти Ђиласе очекујеш да те не хапсе, зато што би Европска унија могла да каже “хапси се опозиција”. Не хапси се опозиција господо из Брсиела, него, лопови и криминалци, ма којој странци или организацији да припадају. То је разлог што је Ђилас политички активан и што има своју странку.

Да свој лоповлук крије иза опозиције и да га Европа гледа као опозицонара. Он је господо у Европи, лажов, преварант и силеџија, а не опозиционар. Свако ко се огрешио о закон мора да буде процесуиран. Ја сам рекао “или Мариника у затвор или ја”. Нећу се смирити докле се то не деси. Они су дошли у Јагодину и мислили су да ћу ја ту да правим неку организацију да их неко сачека. Ма неће никада нико да вас сачека. Све причајте, све шта имате реците. А када су били у Јагодини лажови и преваранти окружени криминалцима, Драган Ђилас и Мариника Тепић, изјаву је дао представник организације “Жене у црном”. Србија зна ко су “Жене у црном” и да раде против Србије. Изјаву треба да да тужилац, а не представнци политичких партија и антисрпских невладиних организација - поручио је Марковић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)