ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ПОРУЧИО: Уколико СНС не кандидује Александра Вучића за председника Србије - ПС излази самостално на изборе

Новости онлајн

15. 04. 2021. у 19:33

ВЕЧЕРАС је одржана седница Покрајинског одбора Покрета социјалиста Војводине којој је присуствовао и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ПОРУЧИО: Уколико СНС не кандидује Александра Вучића за председника Србије - ПС излази самостално на изборе

Фото: Новости

Са Покрајинског одбора ПС-а је поручено да је ПС лојалан партнер СНС-а, али да ће они, уколико СНС не кандидује Александра Вучића за председника, изаћи самостално на изборе са својим кандидатом. 

- Покрет социјалиста је лојалан и поуздан саборац Српске напредне странке. 

- Ми се не склањамо од удараца и са поносом се боримо за идеје социјалне правде и независне, војно неутралне, слободне Србије. За нас су предстојећи председнички избори преломни избори који ће Србију или вратити у време власти тајкуна и пузања према НАТО пакту или Србију сачувати као стабилну и слободну, економски и безбедносно развијену, толико да може да сачува и себе и Србе где год да живе. 

- Зато позивамо наше саборце из СНС-а да што пре саопште Србији да ће Александар Вучић бити кандидат СНС-а за председника Србије. Вучић је одбранио Србију у тешким временима и учинио је моћнијом и бољом. Његова кандидатура би ујединила све који верују у слободну Србију и ПС је на располагању за сваку подршку и борбу. Вучић има нашу безусловну подршку, а сваки други кандидат тек би морао да је заслужи, зато, у случају да СНС не изађе са Александром Вучићем као председничким кандидатом, ПС ће самостално изаћи на председничке изборе са својим кандидатом - поручено је са седнице Покрајинског одбора ПС-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)