"СРБИЈА ЈЕ НАЈВЕЋЕ ГРАДИЛИШТЕ У ЕВРОПИ" Вучић: Дужни смо нашој деци да обезбедимо развијену и модерну државу (ФОТО)

Novosti online

31. 03. 2021. у 14:39

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствовао је данас обележавању почетка радова на деоници пута Нови Београд - Сурчин, који је наставак ауто-пута Е-763 Милош Велики.

СРБИЈА ЈЕ НАЈВЕЋЕ ГРАДИЛИШТЕ У ЕВРОПИ Вучић: Дужни смо нашој деци да обезбедимо развијену и модерну државу (ФОТО)

Фото: Танјуг

Вучић се потом огласио на Инстаграму где је истакао значај изградња ове инфраструктуре.

- Наша Србија данас је највеће градилиште у Европи. Дужни смо нашој деци да обезбедимо развијену и модерну Србију.

Велика и важна ствар је изградња ове инфраструктуре. Сада је време да се граде путеви, пруге, метрои, све оно што смо чекали 30, 40, чак и 70 година, коначно имамо могућност да то испунимо.
- почетак радова на деоници пута Нови Београд - Сурчин који је наставак ауто-пута Е-763 "Милош Велики" - написао је председник Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

ElezM

01.04.2021. 00:56

Našoj deci ostavljamo mnogo i naša deca se ponose ovom zemljom i tek će se ponositi ovo nije kraj investicijama samo ovako treba da nastavimo da gradimo i da modernizujemo našu zemlju time jačamo našu ekonomiju i privlačimo što veći broj investicaja u našu zemlju. Ovo je budućnost!

Mijo

01.04.2021. 00:58

Svaki dan nešto novo se uradi u našoj zemlji tako već punih dvanest godina zahvaljujući Vučiću mnogo toga je izgrađeno u našoj zemlji i svako od nas građana se ponosi svemu ovom što je do sada urađeno. Svaka investicaja u ovako teškom vremenu mnogo znači našoj zemlji i našoj ekonomiji.