СЛОБИНА МАРИЈА МУ ЈЕ БИЛА НАЈВЕЋА ЉУБАВ: Хаџи Струја открио како је јео пасуљ са Милошевићем и ко му је наденуо чувени надимак

Новости онлине

30. 03. 2021. у 13:48

ЈЕДАН од најмоћнијих ликова деведесетих, Мирин човек и најближи сарадник Слободана Милошевића, Хаџи Драган Антић звани Струја, за добар део Србије и данас је мистерија.

СЛОБИНА МАРИЈА МУ ЈЕ БИЛА НАЈВЕЋА ЉУБАВ: Хаџи Струја открио како је јео пасуљ са Милошевићем и ко му је наденуо чувени надимак

Фото: Принтсцреен

Волео је Слобину мезимицу Марију Милошевић и наводно она му је била и остала највећа љубав. Пре две године, гостујући на једној од домаћих националних телевизија, открио је свашта па и то како је добио надимак Струја, те и да се у то време чуо с Мирјаном Марковић, Милошевићевом удовицом, која је недуго потом преминула у Москви. 

- Чујем се... Нисам се сад чуо али...Она и Марко живе свој живот тамо. Шта ћете... Они су на потерници. Једино Марија није на потерници јер се одрекла Срба и Србије и отишла да живи на Цетињу - рекао је чувени Струја пре две године у јутарњем програму ТВ Прва откривши да је тај надимак добио јер је седамдесетих у новинама пратио енергетику.

Тада је на констатацију да се причало и прича да је он после петооктобарских промена побегао, тј да се склонио на Кубу, Хаџи Драган Антић казао: "Па шта ту... Ја одлазим на Кубу захваљујући ДОС-у. ДОС ми је омогућио лагодан живот на Куби. Приморао ме је да одем у топлије крајеве. Уживао сам на Куби".

Истакао је тада и како одлази тамо као грађанин те да и даље има своје путеве. "Имам и црне и беле путеве. Ја се не плашим ничега. Уживам да имам црне путеве. То је адренлин у мом животу", прича Антић. Тада је открио и да се повремено виђа са поједним људима са садашње политичке сцене на неким седељкама и истиче: "Нека људи мисле о мени шта год хоће. Немам намеру да се браним. После 5. октобра се свашта писало о мени али ја нисам желео тиме да се бавим. Ја сам искључиво радио за државу. Ја сам добар Србин", каже он.

Тада је у студију рекао и да себе никада није доживљавао као важног човека у време владавине Слободана Милошевића.  "Никад се нисам осећао као неки важан човек у држави. Мени је све то било нормално. Нормално је било да ја једем пасуљ са Милошевићем. Али то је зато што је он био нормалан човек", рекао је он и додао да му и данас недостаје Милошевић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)