"ТУЖИОЦИ ЋЕ ДА РАДЕ СВОЈ ПОСАО": Вучић одговорио на провокацију о Ђиласу - Дали сте себи за право да будете и тужиоци и браниоци

Novosti online

25. 03. 2021. у 13:53

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је данас на питање о рачунима Драгана Ђиласа у Хонгконгу, на Маурицијусу и у Швајцарској.

ТУЖИОЦИ ЋЕ ДА РАДЕ СВОЈ ПОСАО: Вучић одговорио на провокацију о Ђиласу - Дали сте себи за право да будете и тужиоци и браниоци

Фото: Танјуг

- Ја нисам тужилац, али имам свој мозак, али сте ви себи дали за право да будете и тужиоци и браниоци. Ја сам био убица Оливера Ивановића, данас сам убица Владимира Цвијана  - рекао је председник.

- Ви сте ти који ми две године судите, оптужујете и унапред изречену пресуду износите о случају Јовањице. Измислили сте целу причу, тужили, оптужили, судили, пресудили, све сте то себи дали за право, заједно са Драганом Ђиласом.

- Знамо да има рачуне. Да ли је то кривично дело или не, то ће надлежни органи да установе. Да ли је утајио порез на капиталну добит, надлежни органи ће да установе. 

- Прво пођите од себе, па онда од оних које подржавате.

Замислите да ја пријавим приходе од 700 милиона евра?! Ви, политичари, ми судите, пресуђујете, вама чији је циљ био да лажима и кампањама убијате породице, ви који сте ангажовали убице, ви ћете да држите моралне придике?! То је лицемерје. Пођите од себе, оа од оних које подржавате, од оног који је све време организовао хајку на моју децу.

- Тужиоци ће да раде свој посао или неће да раде, у зависности од тога да ли имају доказе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)