ТО ЈЕ НОВАЦ ГРАЂАНА СРБИЈЕ: Министар Мали - Одбијање да иде на полиграф је доказ да лаже

Novosti online

18. 03. 2021. у 19:52

РАЧУНИ Драгана Ђиласа у Швајцарској, на Маурицијусу и у Хонконгу на којима је 10 милиона евра, а до којих су новинари "Вечерњих новости" дошли су само врх леденог брега, изјавио је вечерас министар финансија Синиша Мали.

ТО ЈЕ НОВАЦ ГРАЂАНА СРБИЈЕ: Министар Мали - Одбијање да иде на полиграф је доказ да лаже

Фото Танјуг

- То је новац грађана Србије, новац који је покраден док је он био на власти. Који је изнесен из земље. Остаје да се види да ли су плаћени порези - рекао је Мали за ТВ Пинк и најавио да ће Управа за прање новца и остали држвни органи наредних недеља радити на томе како је Ђилас дошао до 10 милиона евра.

Он је оценио како је Ђиласово одбијање да се на данашњој конференцији за новинаре изјасни да ли би ишао на полиграф да одговара на питања о рачуну на Маурицијусу доказ да Ђилас лаже.

- Истина је врло проста, рачун постоји, компанија постоји, и носилац тог рачуна, особа која контролише тај новац је Драган Ђилас - рекаоје Мали.

Министар финасија је рекао да се ради о огромној лажи човека који претендује да се бави политиком и требало би да буде искрен према грађанима.

- Драго ми је што је Управа за спречавање прања новца данас покренула тај поступак прикупљања додатних података, тако да се надам да ће ускоро имато још више података о томе да Драган Ђилас лаже, да су ти новци тамо - рекао је Мали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)