ШТА МИЛО И БРАНО СПРЕМАЈУ ЗА НЕДЕЉУ? Шешељево велико упозорење народу у Црној Гори! (ВИДЕО)

Novosti online

12. 03. 2021. у 16:36

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ изјавио је да је Миодраг Дака Давидовић превршио сваку меру лажним оптужбама да је "председник Србије Александар Вучић наручио атентат на њега".

ШТА МИЛО И БРАНО СПРЕМАЈУ ЗА НЕДЕЉУ? Шешељево велико упозорење народу у Црној Гори! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Хепи ТВ

Шешељ је рекао да је свима јасно да је тај атентат наручио председник Црне Горе Мило Ђукановић, те да му је драго што се владика Јоаникије дистанцирао од Давидовића.

Лидер радикала је рекао и да је Дака претио Јоаникију да неће бити изабран за митрополита, те подсетио на састанак Брана Мићуновића и Даке Давидовића у кафани "Коста", где је Брано викао на Давидовића.

Говорећи о плановима Даке Давидовића, др Шешељ је рекао да је Дака очекивао велики број гласова у Никшићу, како би се после удружио са ДПС-ом Мила Ђукановића, те да је Дакин циљ да коалиција За будућност Никшића добије мање гласова.

- Српство мора да буде на окупу - рекао је председник СРС.

Фото: ЕПА/Коча Сулејмановић

Шешељ је рекао да Мило са својим провокаторима може провоцирати нереде у Црној Гори, кад схвати да губи, те да у тој акцији може ангажовати и бивше полицајце и комите.

- Они су опасни све док Брано има огромне количине новца да их стимулише - рекао је др Шешељ.

Шешељ је додао да очекује да ће ДПС поново подмићивати гласаче, али да он очекује победу коалиције За будућност Никшића.

Фото МВП

Говорећи о томе ко је највећи лидер у Црној Гори, Шешељ каже да су то Андрија Мандић и Милан Кнежевић.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)