РЕАКЦИЈЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ МАРИНИКЕ ТЕПИЋ: "Постала је прави политички камиказа, потврдила да је Вучић незаконито прислушкиван"

Новости онлине

10. 03. 2021. у 16:07

ПОТПРЕДСЕДНИК Српске напредне странке Миленко Јованов реаговао на изјаву потпредседнице ССП Маринике Тепић, која је покушала да оправда чињеницу да је председник Србије Александар Вучић незаконито прислушкиван.

РЕАКЦИЈЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ МАРИНИКЕ ТЕПИЋ: Постала је прави политички камиказа, потврдила да је Вучић незаконито прислушкиван

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

Јованов је рекао да је Мариника Тепић постала политички камиказа, као и да "не постоји нико на српској политичкој сцени ко се толико пута јавно избламирао театралним изношењем лажи, полуистина, трачева и наклапања."

- Данас је, пак, уместо бомбастичних најава, заправо потврдила да је председник Вучић незаконито прислушкиван. Најављивала је доказе да је председник разговарао са криминалцима, а показала да је разговарао са Мишом Вацићем! Е, сада, овде се постављају и нека питања. Прво, да ли је Мариника данас наступила као портпарол оних који су организовали и спровели незаконито прислушкивање председника Вучића и његове породице, као Ђиласов портпарол, код кога је и запослена, или је то једно те исто. Друго, вођена којим мотивом она релативизује и оправдава незаконито прислушкивање председника Вучића и његове породице и да ли је њен наступ део политичке подршке структурама које су то организовале - запитао је Јованов.

Фото: Танјуг

Он је рекао да су се та питања сама наметнула након данашње конференције Маринике Тепић, и да би било веома важно да се до одговора на њих што пре дође.

Владимир Орлић, члан Председништва СНС, изјавио је како је на данашњој конференцији потпредседница ССП потврдила да ради у кооперацији са онима који су незаконито прислушкивали председника Србије.

Фото: Архива Вечерње Новости

Мариника Тепић је суштински потврдила да ради у кооперацији са онима који су незаконито прислускивали Александра Вучића, да припадају истој мрежи и налазе се на истом задатку, па се зато и међусобно перу, подржавају и бране. Таман да људима све буде још јасније - рекао је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)