ШЕШЕЉ РАСКРИНКАО ХАЏИФЕЈЗОВИЋА: Прво и сам напао Марића, а онда га одбранио од бесмислених оптужби (ВИДЕО)

Novosti online

04. 03. 2021. у 10:17

ПРЕДСЕДНИК СРС Војислав Шешељ открио је у јутарњем програму Хепи ТВ да га је недавно водитељ Сенад Хаџифејзовић звао у емисију, иако је Хаџифејзовић недавно нападао Миломира Марића што зове лидера радикала у своје емисије.

ШЕШЕЉ РАСКРИНКАО ХАЏИФЕЈЗОВИЋА: Прво и сам напао Марића, а онда га одбранио од бесмислених оптужби (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Шешељ је открио да га је Хаџифејзовић звао преко сараднице и да је било предвиђено да су у његову емисију укључи преко Скајпа, али да му је гостовање отказано. 

Претходно, лидер радикала је, у свом стилу, приговарао и оптуживао Миломира Марића да не држи много до новинарске етике и да му "није стало до истине".

Марић се бранио речима да није читао текстове који су у "Дуги", док је он био главни и одговорни уредник, лажно оптуживали др Шешеља, те се шалио да га оптужују да је "пао под лош Шешељев утицај" и да је сад "већи Србин од Шешеља". 

Председник СРС похвалио је донацију вакцина против вируса корона Србије Босни и Херцеговини.

На чињеницу да је Хаџифејзовић питао председника Србије Александра Вучића "да ли је пуцао на Сарајеву" и то у тренутку када је Вучић уручио вакцине народима БиХ, др Шешељ каже да је то био покушај провокације.

Шешељ каже да су "глупости" тврдње да "Србија жели да вакцинама изврши геноцид над муслиманима", те да је уверен да је народ у БиХ захвалан на вакцинама које ће омогућити да се од вируса корона заштите медицински радници, ако се, како каже др Шешељ, функционери не буду отимали за вакцине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)