АЛБАНСКО ШЛИХТАЊЕ ГЛОБАЛИСТИМА: Прави пријатељ (лажне државе) Косово је Бајден, то нису били Гренел и Трамп

Novosti online

03. 03. 2021. у 10:21

АЛБАНСКО ШЛИХТАЊЕ ГЛОБАЛИСТИМА: Прави пријатељ (лажне државе) Косово је Бајден, то нису били Гренел и Трамп

Фото: ЕПА

КАНДИДАТ за посланика на листи Самоопредељења Доника Гервала-Шварц рекла је да је бивши амерички изасланик за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел био скандалозни амбасадор у Немачкој, исто као што је то био и као амерички изасланик на Косову и Метохији.

Гервала је у посту на Фејсбуку написала да су Албанци на Косову и Метохији "најпроамеричкији народ на овој планети".

- У Немачкој је Гренел био подједнако скандалозан амбасадор као и изасланик америчког председника на (тзв.) Косову. Ни Трампа ни Гренела никада није занимало (тзв.) Косово, већ су их само интересовали лични интереси. Срећом, Гренел остаје само кратка и ружна епизода за нашу земљу - написала је Гервала.

 

Она је додала да је нова америчка администрација на челу са председником Џоом Бајденом "прави пријатељ (тзв.) Косова и нуди подршку многим изазовима који нас очекују”.

- То су нормални односи између Америке и (тзв.) Косова. Бог је благословио Америку и (тзв.) Косово и њихово трајно пријатељство - написала је Гервала.

(Косово онлајн)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Milan Lekić

03.03.2021. 11:46

Доника Гервала Шварц, Шварц, не говори истину. Сами Шиптари на Косову кажу да су они "најпронемачкији народ на планети". Тиме им бомбардују главе немачко-римски мисионари који су одшколовани у језуитком семеништу "Игнацио Лојола" у Призрену, основано од стране немачких језуита, одмах након доласка германског контингента НАТО у Душанов Призрен. А када је љубавни загрљај Шиптара и Немаца постао грч? Десило се то у дану када је из Албаније у Призрен ушла немачка војска. Пред очима егзалтиране руље, први пут после Другог светског рата тројица немачких солдата испалила су више од 400 метака у тела двојице Срба који су седели у аутомобилу, спремном за напуштање града. Берлин, а не Америка, кроји политику и управља Косовом. Све што на Косову предузима међународна заједница, спроводи се по упутсвима из немачке амбасаде.