ВУЧИЋ СУТРА У САРАЈЕВУ: Председник донира вакцине БиХ

Novosti online

01. 03. 2021. у 14:10

ВУЧИЋ СУТРА У САРАЈЕВУ: Председник донира вакцине БиХ

Фото: Танјуг/Тара Радовановић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић сутра иде у службену посету Сарајеву, када ће однети одређену количину вакцина коју ће Србија донирати БиХ.

- Није важно ко је набавио вакцине, зато што је то важно за здравље грађана. Мислим да то може да помогне у Босни и Херцеговини свим лекарима пре свега, који раде у црвеној зони и неким старијим људима. Доносимо сутра 5.000 доза вакцина. Значи, укупно 10.000 доза АстраЗенеце вакцина – рекао је Вучић за Аваз.ба.

Председник Србије је казао да ће доћи само на Сарајевски аеродром и вакцине предати домаћинима, Милораду Додику, Жељку Комшићу и Шефику Џаферовићу.

- Моја порука свим људима у БиХ је да ми о себи заједно морамо да бринемо много више. Јер када смо заједно, онда све можемо да постигнемо, а не да се стално свађамо и препиремо и да другима дамо да нама управљају, а тада не добијемо ништа. Лепо је што се свима другима захваљујемо, који нам неретко дају мрвице са стола. Ја мислим да је најважније да се ми окренемо будућности, да се ми окренемо себи - поручио је председник Србије.

Вучић је такође, нагласио да смо једни другима најпречи. 

- Да покушамо заједнички да решавамо све проблеме. То је моја порука. Ја сам Србин, од оца и мајке, Србина и Српкиње, али једнако ово желим сваком Бошњаку, свакој Бошњакињи, као и сваком Хрвату и свакој Хрватици. Јер када смо ми заједно, када ми радимо заједно за добробит свих нас, и свих наших људи, онда смо непобедиви и много снажнији и јачи него што смо данас – поручио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (27)

Djordije Cvarkov

01.03.2021. 21:31

Vucic je dobar predsednik i uglavnom vuce dobre poteze. Ali ovaj NE PODRZAVAM. Peci mi je svaki Srbin od bilo kog Hrvata, Bosanca, Engleza, Turcina, Amerikanca, Bolivijca, Nemca i svih ostalih zajedno. Imam ja sirinu i u pogledu i u srcu, ali ovo se zove opstanak. 500 godina unazad od svih njih dolazi samo zlo i ljubomora prema mom divnom narodu. I zato da im odmazemo necemo, a da im pomazemo ne smemo! Kada i poslednji Srbin bude vakcinisan, onda deli drugima. Po cenu da ispadnem los momak, ja tako rezonujem, dosta mi je razocaranja kroz istoriju, od njih ne ocekujem nista dobro, a cenicu veoma ako nam ga ukazu. A do tada moja Srbija i moji Srbi pa svi ostali. Ende