ВУЧИЋ О МИЛАНУ РАДОИЧИЋУ: Две године сваки дан слушате лажи, а он је прошао полиграф

Novosti online

28. 02. 2021. у 23:46

ВУЧИЋ О МИЛАНУ РАДОИЧИЋУ: Две године сваки дан слушате лажи, а он је прошао полиграф

Фото: Принтсцреен

Основни суд у Приштини одобрио је захтев Специјалног тужилаштва за повлачење налога за хапшење Милана Радоичића. Исти је био осумњичен да је починио кривично дело „Учешће или организација организоване криминалне групе“. Председник Србије Александар Вучић вечерас је прокоментарисао ову одлуку.

Председник је рекао да је Радоичић за разлику од неких других пристао да иде на полиграф и да је, по питању убиства Оливера Ивановића прошао.

- Сад када то питање поставите, хајде да вас вратим, па две године слушате свакога дана како је Радоичић убица извршилац, а Вучић је скривени налогодавац. За разлику од неких других човек је прихватио да иде на полиграф и прошао по питању убиства Оливера Ивановића.

- И шта ћемо сад?! Две године лажи. Шта ћемо са причом о Јовањици и свим лажима?Само једна по једна пада. Само једна по једна се показује како су биле неутемељене. Јел ви разумете да су председника једне земље оптуживали да је овако или онако учествовао у неком убиству?! Болесни људи. - рекао је Вучић.

- Наш је посао да ми наставимо на озбиљан начин истрагу иако је немогуће у овим условима где немате фактичку власт.

- А немојте да вам говорим какве увреде је трпела удовица Оливера Ивановића, да је учествовала у убиству свог мужа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Vaske

01.03.2021. 00:37

Te laži samo može da izmisli opozicija njima sve smeta u ovoj zelji kada se hapse ključni ljudi oni napadaju sa svih strana to govori koliko je i opozicija umešana oko Kokeza ali istraga ide svojim tokom. Očekujem uskoro nova hapšenja.

Mily

01.03.2021. 09:59

Ocigledno je da Radoicic nema apsolutno nikakve veze sa Oliverovim ubistvom, sto se za ostale ne moze sa sigurnoscu reci. Mislim, covek je prosao glat na poligrafu, cemu dalje spekulacije?! Pozabavimo se onima koji isti taj poligraf vesto izbegavaju!

Saša

01.03.2021. 10:56

Ovakva sramna pitanja i nakon dve godine i pored poligrafa koji je realizovan, nisu nikakva potreba bilo koga da se na ovakav način ophodi prema predsedniku i da takva pitanja budu fokus svakog intervjua.