"МОЛИМ ГРАЂАНЕ ДА ЧУВАЈУ СВОЈА ОГЊИШТА": Вучић се захвалио Србима са Космета

Novosti online

26. 02. 2021. у 16:01

МОЛИМ  ГРАЂАНЕ ДА ЧУВАЈУ СВОЈА ОГЊИШТА: Вучић се захвалио Србима са Космета

Фото: Принтскрин

ЖЕЛИМ још једном да се захвалим нашем народу на Косову и Метохији, који је показао озбиљност, дисциплинованост и све оно што нас Србе није баш увек красило, јер људи су добро разумели колико је то важно за опстанак нашег народа - саопштио је председник Александар Вучић, након данашњег састанка са Србима са КиМ у Куршумлији.

-Данас сам их упознао са ситуацијом, и пред долазак Мирослава Лајчака и пред наставак разговора и дијалога, верујем у Бриселу, о чему разговарамо и са каквим проблемима се суочавамо. Разговарали смо и о бројним конкретним пројектима и шта је то што ћемо веома вредно да радимо. То су Клиничко-болнички центар Косовска Митровица и нови Клиничко-болнички центар Грачаница, који крећемо ускоро да градимо. Важна је и нова зграда Универзитета у Косовској Митровици, која ће да буде урађена, то су велике ствари.

Ово ће бити нови симболи успеха нашег народа на КиМ!

У потпуности ћемо да урадимо магистрални пут од Јариња до Косовске Митровице, биће урађен као писта, да покажемо колико је данас снага српске државе већа него што је то био случај у претходних деценијама, а да људи могу да имају конкретне користи од тога.

Молим људе да наставе да се боре и чувају своја огњишта и наше српско огњиште на Косову и Метохији - објавио је Вучић на Инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Ivana

26.02.2021. 23:45

Aleksandar Vučić želi da nastavi da gradi odnose sa građanima na KiM. Srbija se danas cela razvija i gradi. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Hvala predsedniče na svemu što radite za interes naroda i države.