ПС: Ђилас и Тепић не могу да опросте Вучићу успешну, безбедну, уређену и јаку Србију

Novosti online

05. 02. 2021. у 11:05

ПОКРЕТ Социјалиста издао је саопштење поводом надова Драгана Ђиласа и Маринике Тепић о хапшењу криминалне групе међу којима је и Вељко Беливук, познатији јавности као Веља Невоља.

ПС: Ђилас и Тепић не могу да опросте Вучићу успешну, безбедну, уређену и јаку Србију

Фото: Покрет социјалиста

- Вест да су похапшени најопаснији криминалци, обрадовала је грађане Србије, док за Ђиласа и Маринику та вест представља повод за нови напад на своју државу и председника. Мариника Тепић која је променила десет партија, која има гомиле слика са нарко-дилерима, која је преко криминалаца терала новинара из Панчева, намештала тендере пријатељима и тврдила да војне кокошке уместо јаја лежу дрогу, по задатку Ђиласа, брутално је напала председника Вучића и изнела низ лажи, за које сматра да никада неће одговарати. Криминалци који су за време власти ДОС-а слободно пљачкали и рекетирали Србију, данас се налазе иза решетака и то Ђилас и Тепић не могу да опросте Вучићу.

Ђилас и Тепић не могу да опросте Вучићу успешну, безбедну, уређену, јаку Србију- поручили су у Покрету социјалиста реагујући на твитове Маринике Тепић у којима тврди да Вељко Беливук своје криминалне радње није могао да обавља без подршке Вучића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)