ХАРАДИНАЈ ЗАВАПИО: Ако се овако настави, победиће Србија и Русија!

Novosti online

24. 01. 2021. у 19:53

ХАРАДИНАЈ ЗАВАПИО: Ако се овако настави, победиће Србија и Русија!

Фото: АП

ЛИДЕР Алијансе за будућност Косова Рамуш Харадинај и кандидат за председника те странке одржао је данас три одвојена састанка са бившим борцима ОВК, којима је представио програм АБК 2021-2025 и позвао их да подрже програм и његову кандидатуру.

Говорећи о дијалогу Београда и Приштине, Харадинај је рекао да не може трајати бесконачно.

- Нећемо остати заглављени и за столовима за дијалог до бесконачности, јер ако се наша изолација настави, победиће само Србија и Русија - објавио је на Фејсбуку Харадинај.

Нагласио је да Косову (и Метохији) потребно унутрашње јединство на путу ка НАТО.

- Избори 14. фебруара су референдум за (тзв.) Косово у НАТО. Моји другови и ја били смо спремни кад је требало ослободити земљу, а спремни смо и да је бранимо. Најбоља одбрана је (тзв.) Косово у НАТО. Ако се ово не постигне у наредним годинама, организовање референдума за уједињење са Албанијом пут је којим ћемо ићи, како бисмо осигурали себе и мир у региону - додао је у објави Харадинај.

(Косово онлајн)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

rados

24.01.2021. 20:55

E moj Ramo nema ujrdinjenje.Nemozete ujediniti Kosovo sa Albanijom jer to je Srpska teritorija i niko to nece dozvoliti.jer ce doci do krvavog rata.Zato cuti i neprezivaj beljaju.Nije vise 99 i nije vise Nato ni Amerika sto su bili.Samo dogovor i nista vise sve ostalo vodi u propast.pamet u glavu..