ПИСМО КРАЉУ БАХРЕИНА: Вучић се захвалио на упућеној помоћи

Танјуг

20. 01. 2021. у 12:28

ПИСМО КРАЉУ БАХРЕИНА: Вучић се захвалио на упућеној помоћи

Фото: Танјуг/Раде Прелић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић захвалио је данас краљу Бахреина, Хамаду бин Иси Ал-Калифи на помоћи у медицинској опреми, коју је та земља послала Србији.

У писму краљу Бахреина, Вучић је истакао да медицинска опрема коју је послао представља знак пријатељства и великодушности Краљевине Бахреин, коју грађани Србије изузетно цене.

Прошлу годину, напоменуо је, обележили су изазовни догађаји проузроковани глобалном пандемијом ковид 19, која је у великој мери одложила и успорила бројне међународне активности.

-Искрено се надам да ће та тешка времена ускоро остати иза нас и да ћемо имати прилику да се састанемо и размотримо бројна питања која би могла да буду од користи за наше пријатељске земље и за наше грађане“ - наводи се у писму председника Вучића.

У Србију је данас стигла помоћ Бахреина - 67,5 тона медицинске опреме, укључујући и 20 респиратора, која ће бити распоређена према потребама ковид болница и амбуланти у земљи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (123)

Igor

20.01.2021. 13:05

Da dobra saradnja sa drugim zemljama donosi samo dobre stvari, dokazao je jos jednom predsednik Vučić. Zahvaljujući dobroj saradnji sa Kraljevinom Bahrein dobili smo od njih danas novu medicinsku opremu i 20 respiratora.

Vanjica

20.01.2021. 13:05

Hvala Bahreinu na pruženoj podršci. Svaka pomoć je dobrodošla u ovom vremenu. Vakcine se nabavljaju u veoma dobrom vremenskom roku, a medicinska oprema ne treba da izostaje. Posebno respiratori. Svaka čast predsedniku na snalažljivosti

Ivana

20.01.2021. 21:02

Hvala predsedniče što na sve načine pokušvate da građanima obezbeditenormalnije uslove za lečenje. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo da građani žive bolje.Srbija je na pravom putu razvoja.