МИНИСТАР ВУЛИН ПОРУЧИО: "Ратни злочинац и вођа нарко-картела Харадинај заслужује презир и казну"

Новости онлајн

19. 01. 2021. у 20:42

МИНИСТАР ВУЛИН ПОРУЧИО: Ратни злочинац и вођа нарко-картела Харадинај заслужује презир и казну

Фото Танјуг

- ГРАЂАНИ Косова и Метохије не заслужују да буду презрени, али ратни злочинац и вођа нарко-картела Рамуш Харадинај заслужује и презир и казну.

- Харадинај је својим глупостима и претњама опасан највише за Шиптаре, чије главе би да баца и троши како би покушао да у реци крви сачува себе од суда и робије - изјавио је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин коментаришући изјаву Рамуша Харадинаја да председник Вучић и други могу да "избегну" референдум о уједињењу тзв. Косова са Албанијом тако што ће Србија признати независност самопроглашеног Косова.

- Опаснији од Харадинаја су они који ћуте о његовим злочинима и они који допуштају да нарко-кланови са Косова трују децу Европљанима. Пошто Европа ћути док вођа нарко-картела прети "Великом Албанијом", нека ћути и када Срби кажу да желе да живе у истој држави. Све што ЕУ допусти Шиптарима, мораће допустити и Србима. Вучић води политику мира, али међу шиптарским политичарима за такву политику нема саговорника и то сам знао, али да је све мање политичара у ЕУ који то разумеју, е то сада знам - изјавио је министар и председник Покрета социјалиста Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)