ОВО ЈЕ УБИЈЕНИ СВЕДОК ТУЖИЛАШТВА У ХАГУ: Суљевић родом из Медвеђе - такозваној косовској полицији придружио се после 1999.

Новости онлајн/М.С.

15. 01. 2021. у 18:50

ОВО ЈЕ УБИЈЕНИ СВЕДОК ТУЖИЛАШТВА У ХАГУ: Суљевић родом из Медвеђе - такозваној косовској полицији придружио се после 1999.

Фото: Архива

УДАРНА вест у медијима на албанском језику данас је вест о убиству Фадиља Суљевића, бившег полицајца на Косову, који је пронађен мртав у брдима изнад Бадовачког језера.

Албански медији, најпре "Газета експрес" објавили су да се Суљевић налази на списку сведока Специјалног тужилаштва у Хагу. 

Фото: Принтсцреена

Како су сазнале "Новости" Суљевић је родом из Медвеђе, а за њим је својевремо расписала потерницу и српска полиција. 

Наводно, он је командовао затвором код Матичана, где је било око 300 заточених Срба.

Његово тело пронађено је нешто после 14 часова на путу до Бадовачког језера, у близини Грачанице, а о овом догађају се огласио и портпарол тзв. косовске полиције Бајрам Краснићи.

- Данас, 15.01.2021, нешто после 14:00, полиција је обавештена о случају који се догодио на путу који води до језера Бадовц, са сумњо, да особа нема знакове живота. Полиција је одмах изашла на лице места, контактирала чланове породице те особе и позвала државног тужиоца и тимове хитне медицинске помоћи - рекао је Краснићи, а пренела "Газета експрес". 

Суљевић је бивши припадник тзв. косовске полиције, који је примљен у редове полиције након 1999. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

igralji se malji deca

15.01.2021. 22:25

Ma nije moguce! Likvidirali jos jednog svedoka??? Pa jel moguce??? Ne verujem. Samo fer sudjenje, bez svedoka, jer svi Albanci koji znaju o zlocinima jednostavno budu likvidirani. Kako? Demokratski.